HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDivele de la “Marul discordiei” pleaca in vacante romantice, la final de sezon, diseara la Prima TV

Divele de la “Marul discordiei” pleaca in vacante romantice, la final de sezon, diseara la Prima TV

Bianca Jurca, Margherita si Laurette, cele trei vedete aflate in cautarea sufletului pereche, au avut parte de trei mini-vacante de vis alaturi de favoritii lor. Sambata, telespectatorii vor avea ocazia sa vada care dintre divele show-ului Marul discordiei va pleaca acasa cu iubitul.

Laurette a petrecut un sejur de vis la Paris, alaturi de Vlad, pe care l-a invitat si la Moulin Rouge. Aici au fost intampinati ca niste VIP-uri, pe covorul rosu, si au urmarit spectacolul Feerie dintr-o loja speciala.

Pentru Bianca si Matei, sejurul la Barcelona a fost unul tumultos. Au vizitat parcul Guell, Sagrada Familia, castelul Montjuic si s-au certat si s-au impacat la fiecare doua minute.

Margherita si George au avut parte de un sejur la Venetia. Amuzant de fel, George s-a schimbat complet odata ajuns la Venetia. Glumele i-au disparut din program. S-a aratat prea putin galant fata de Marga, care l-a taxat de cate ori a prins ocazia.

Care dintre cuplurile formate vor ramane impreuna, aflati urmarind in ultima editie din acest sezon a showului Marul discordiei, sambata, 30 noiembrie, de la ora 22:30, la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns