HomeLIFE STYLEPoliticienii fac comedie: Sorin Oprescu invitat special la Divertis

Politicienii fac comedie: Sorin Oprescu invitat special la Divertis

Duminica seara, de la 20.45, romanii se pregatesc pentru o noua portie de ras. Cele doua ore de program Divertis la Pro Tv promit sa aduca si in acest sfarsit de saptamana multe scenete pline de haz, evenimente speciale si invitati pe masura.

Daca in prima ora de umor in ” Divertis – Land of Jokes” se inaugureaza Oktober Protest, in ”Serviciul Roman de Comedie” telespectatorii Pro Tv au intalnire cu Sorin Oprescu, invitatul real al lui Toni Grecu de duminica seara.

De la 20.45, Tara glumelor se pregateste sa le arate romanilor cum se sarbatoreste, dar si cum se protesteaza la festivalul lunii octombrie, unde cultivatorii, crescatorii de animale si producatorii de vin se intalnesc cu personaje de pe scena politica, de la Sorin Oprescu (Ciprian Fanaca) la Mircea Geoana (Bogdan Cotlet), in scenete care vor smulge hohote de ras. Buna dispozitie este asigurata si de intalnirea cu doi elevi emo, de melodiile interpretate de formatia Zdop la Zdup, dar si de Stirile din Divertisland, care promit sa dezvaluie, alaturi de invitatul Piedone (Florin Constantin) ce inseamna legea picnicului.

Iar de la 21.45, ”Serviciul Roman de Comedie” isi deschide portile pentru invitatul lui Toni Grecu, Sorin Oprescu. Acesta va face cunostinta cu agentii speciali din Casa PROporului, se va intalni cu o Jojo costumata special pentru aceasta vizita, dar va da mana si cu Corneliu Vadim Tudor (Dragos Stoica). Dupa aceasta vizita de zile mari, ” Serviciul Roman de Comedie ” le va arata telespectatorilor Pro Tv cum isi face Criza (Aniela Petreanu) de cap in Romania, dar si cum este tratat de agentii comediei cazul Adrian Mutu.

www.protv.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns