HomeLIFE STYLEDivertis pleaca de la Antena 1, din cauza bugetului mai mic cu 40%

Divertis pleaca de la Antena 1, din cauza bugetului mai mic cu 40%

DivertisTiberiu Lovin a scris zilele trecute pe  blogul sau despre lupa si conflictele din interiorul trupei Divertis, care si-a anuntat recent transferul la PRO TV.

De ce a părăsit însă Divertis televiziunea din Băneasa? Nu din cauza certurilor interne, care oricum nu se vor stinge nici în noua locaţie, ci din veşnica foame de bani. Cum în trustul Intact se scad salarii si se fac restructurari, masurile i-ar fi afectat direct si pe membrii trupei. Potrivit unor surse , acestia au primit o oferta de reînnoire a contractului cu 40% mai mică.

Imediat, pe fir a intrat PRO Tv, care a mirosit oportunitatea si le-a intuit atractia pentru bani.

De ce a renuntat insa asa usor Antena 1 la Divertis? Pentru ca sunt in cadere. Au facut rating pana acum, dar in contextul in care nu exista un competitor in acelasi interval orar. In plus, asa cum s-a intamplat cu Vacanta Mare, emisiunile si glumele si-au cam pierdut farmecul.Romanii vor ceva nou. Sa vedem cu ce va veni Antena1, caci Pro-ul merge pe rebuturi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.