HomeLIFE STYLEDivertis revine de duminica la Pro Tv, într-un alt format, cu o altă echipă

Divertis revine de duminica la Pro Tv, într-un alt format, cu o altă echipă

Grupul Divertis debutează in această săptămână la Pro TV cu un show de zile mari ce va fi difuzat in fiecare duminca timp de două ore . Ei vor avea două show-uri, “Divertis Land of Jokes” şi “Serviciul Român de Comedie”, şi promit că vor stârni hohote de râs şi vor face haz de necaz de tot ce se întâmplă în România.

In prima ora de program, membrii grupului vor juca mai multe scenete in care actualul se ve impleti cu fictiunea, in timp ce in a doua parte, Toni Grecu va intoarce pe toate partile cele mai amuzate stiri ale saptamanii impreuna cu personalitati reale ale scenei romanesti, fie ea politica, sociala sau artistic.

Alaturi de Toni Grecu, la Pro Tv vor aparea Silviu Petcu, Dorin Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Doru Pircalabu, Dragos Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie si Olivia Petreanu.

“Divertis se recalibreaza si, ceea ce parea in primavara o experienta, devine acum un lucru cert, stabil: va face doua emisiuni de cate o ora, difuzate in tandem, duminica seara, fiecare cu conceptul, productia, decorul si distributia ei. Speram ca ceea ce ne-am propus, atat eu, cat si colegii mei, sa devina un produs de divertisment tv premium, pardon, «promium».
La jumatatea lunii iulie, Divertis confirma ca va pleca de la Antena 1 si anunta ca se afla in discutii cu Pro Tv pentru o emisiune la postul lui Adrian Sarbu. La acel moment, exista informatia ca Pro Tv ar mai fi in discutii si cu Mondenii si Carcotasii, de la Prima TV.

Divertis a mai sustinut emisiuni la Pro Tv in perioada 1997 – 2000.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Sigur? Pe site-ul protv nu apare nimic in acest sens nici pentru saptamana asta, nici pentru saptamana viitoare. Din cate stiu, Divertis revine in octombrie.

Lasă un răspuns