HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDivorturi celebre miercurea aceasta la ”Serviciul Roman de Comedie”, la 20.30, pe ProTV

Divorturi celebre miercurea aceasta la ”Serviciul Roman de Comedie”, la 20.30, pe ProTV

In editia de miercurea aceasta, de la 20.30, in ”Serviciul Roman de Comedie” sosesc trei cupluri celebre si divortate, care vin sa-si spuna povestea picanta cu mult umor. Telespectatorii Pro Tv se vor intalni cu Adriana Bahmuteanu (Monica Anghel) si Silviu Prigoana (Catalin Neamtu), Irinel Columbeanu (Cristi Rotaru) si Monica (Lia Sinchevici), Oana Zavoranu (Aniela Petreanu) si Pepe (Claudiu Maier). Fiecare poveste are amanuntele sale specifice, iar agentii lui Toni Grecu vor avea grija sa trateze cu mult umor derapajele acestor cupluri, intalnirea dintre ei culminand cu o dedicatie pentru toti divortatii: ”Divortul se face in minim doi”.

Mereu ancorat in realitatea romaneasca, serviciul condus de Toni Grecu nu se dezminte nici in aceasta editie, astfel ca telespetctatorii Pro Tv se vor delecta cu deja celebra Gala Boului de Aur. In cadrul acesteia, agentii SRC vor acorda argintul pentru Nicolici si Matei, care au fost atat de beti incat li s-a facut rau in taxi, iar aurul brokerului Cristian Sima, fugit in Islanda dupa ce a reusit sa piarda banii mai multor persoane publice din Romania.

Miercuri seara Veronica (Catalin Neamtu) va continua seria incercarilor sale de a slabi, iar de data aceasta ajunge la un nutritionist (Mihai Bobonete) care ii propune o dieta cu metode mai putin obisnuite: alimentatia e bazata doar pe lemn si rumegus de brad. In trei saptamani, mancand disociat doar aceste produse, Veronicai i se garanteaza doua reusite: fie slabeste 20 de kilograme, fie ii cresc muschi si licheni pe spate. Daca va accepta aceasta propunere si ce decizie va lua mai departe Veronica, telespectatorii vor afla miercuri de la 20.30 la SRC si in avans pe voyo de la ora 10.00. Tot atunci, Crin Antonescu (Tomi Cristin) se intalneste cu cele mai sexy asistente in rubrica ”Fetele intreaba, baietii raspund”, cu care va avea un schimb de replici savuros!


Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns