HomeALL MEDIADJ-ii ProFM impreuna cu Wilmark si Cabral au cucerit inimile doamnelor de 1 martie cu lalele, zambete, poze si pasi de dans

DJ-ii ProFM impreuna cu Wilmark si Cabral au cucerit inimile doamnelor de 1 martie cu lalele, zambete, poze si pasi de dans

Dj-ii ProFM George Andreescu de la Alarma, Claudiu Sara, Nono Semen, Florin Goldic, Virgil Batista alaturi de Wilmark si Cabral au fost adevarati vestitori ai primaverii in Afi Palace Cotroceni, unde au oferit tuturor doamnelor si domnisoarelor flori, de 1 martie.

Surpriza era cu atat mai mare cu cat ele erau intampinate imediat ce urcau scarile rulante de gasca ProFM formata astfel si pozitionata strategic in misiunea de a le ura prezentelor feminine o primavara frumoasa. Zambetele nu au intarziat sa apara si nici pupaturile de multumire, spre incantarea lui Wilmark, hotarat sa pastreze toate traditiile romanesti. “Am oferit flori si in pasi de dans, si cu un genunchi jos si a fost foarte dragut ca cele care le primeau erau surprinse si de gest dar si de maniera in care le erau oferite. Dar cel mai frumos, asa cum spune traditia, este ca noi primeam inapoi pupicuri de multumire”, spune vedeta.

Pentru matinalul Dj de la Alarma, traditia ProFM de a imparti flori doamnelor si domnisoarelor a fost o premiera si chiar una inceputa cu emotii. “A fost pentru prima data cand am oprit pur si simplu femei pe care nu le cunosc si le-am dat flori. A fost mai ciudat la inceput, dar apoi sinceritatea gestului m-a facut sa trec peste jena initiala. Iar bucuria celor care le-au primit a fost un rezultat foarte frumos al actiunii noastre si a generat o stare de bine care ar trebui sa se intample mai des ”, a declarat Gicu.

Prezentatorul “Povestirilor de noapte”, ACASA, i-a facut si el fericiti pe toti cei cu care s-a intalnit pentru ca, pe langa lalele el a facut si multe poze cu toata lumea care si-au dorit sa aiba o amintire cu el. “Ce mai, ne-am distrat ca …de Revelion! Si ne-am energizat de la toate zambatele pe care le-am primit. Bine, a fost si un domn care a vazut rosu in fata ochilor, dar cred ca era de la sacoul meu”, se amuza Cabral, care nu intamplator, de Martisor s-a imbracat cu o culoare specifica sarbatorii primaverii.

Mai multe foto pe Facebook Radar de Media 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns