HomeALL MEDIADj-ii ProFM s-au despartit de cel mai mare premiu, masina Nissan Juke “Ministry of Sound”

Dj-ii ProFM s-au despartit de cel mai mare premiu, masina Nissan Juke “Ministry of Sound”

Miercuri, 19 decembrie, a fost ziua in care Dj-ii ProFM s-au despartit de cel mai mare premiu si la propriu si la figurat, oferit de ProFM ascultatorilor sai, de sarbatori. Masina Nissan Juke “Ministry of Sound” in editie limitata, cu 190 cp, tapiterie de piele, incalzire in scaune, super sistem de sunet dotat de asemenea cu Ipod si o pereche de casti si-a gasit miercuri seara, noul posesor.

DJ-ii ProFM Bogdan Nicolai si Gicu Andreescu de la Alarma, LLP, Nono Semen, Claudiu Sara, George Vintila, Virgil Batista dar si MTV-ul reprezentat de Vj-ita Oana Tache – toata lumea s-a adunat la Afi Palace Cotroceni unde au organizat “cel mai funky si original Gangnam Flash Mob Jukeria Style pe gheata”, dupa cum spune Nicolai, condus de Corina. Invitatii speciali prezenti alaturi de ea si Dj-ii ProFM au fost dansatorii de la Wilamrk Academia de Baile si copiii de la ProFM’sCool.

George Vintila, care a venit cu patinele de acasa a reusit performanta, dupa ce a invatat coregrafia, sa danseze chiar pe patine, spre deosebire de Nicolai care a recunoscut sincer ca, dupa ce a fost trainuit si de Corina si de Wilmark – nu s-a lipit nimic de el.

Dupa Flash Mobul de pe patinoar, toata lumea s-a strans in jurul Jukeriei. Toti au asteptat cu sufletul la gura sa afle castigatorul, mai ales ca dintre cei 115 ascultatori, care au intrat in marea finala ghicind numarul de inmatriculare al masinii, cativa au venit si din afara Bucurestiului pentru a fi de fata la momentul cadoului.

De extragere s-a ocupat chiar Corina, urcata pe Nissan Juke si ea i-a purtat noroc lui Petrica Ciobanu, din Caras Severin. Distractia continua la ProFM in studio, unde DJ-ii intampina mai multi artisti, printre care Mandinga, Amy, Elena Gheorghe, La La Band, Lora si Anya prezenti la ProFM Christmas Live Session astazi si maine.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns