HomeALL MEDIADj-ii Vibe FM, cei mai buni din România, premiaţi de Nights.ro

Dj-ii Vibe FM, cei mai buni din România, premiaţi de Nights.ro

DJ-ii Vibe FM au demonstrat încă o dată că sunt cei mai buni din România şi au plecat acasă cu o grămadă de premii în cadrul singurului eveniment din ţară care oferă distincţii pentru merite în muzica electronică, Nights.ro Awards. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 27 februarie şi reprezintă o radiografie a scenei clubbing din România, fiind un barometru de opinie prin intermediul voturilor exprimate de public.

Marii câştigători ai serii au fost DJ Optick( “Cea mai bună emisiune de radio de profil clubbing din România în 2009”- NextLevel@Radio 21, “Cel mai bun DJ set românesc în 2009- Optick@Liberty Parade”), Liviu Hodor– “Cea mai mare ascensiune în România în 2009” şi  Sllash& Doppe– “Cel mai bun DJ debutant din România”.

Liviu Hodor a cucerit mii de fani cu talentul lui şi şi-a consolidat notorietatea obţinută alături de DJ Andi în emisiunea “Request 629” de la Vibe FM  De altfel, aceasta a obţinut locul 3 în topul celor mai bune emisiuni de profil. Tot în 2009, Liviu Hodor şi-a făcut debutul ca producător, lansând  împreună cu Tara “Happy For You”.

De asemenea, în cadrul galei Nights.ro Awards Vibers feat. Tara McDonald- Revolution, imnul Liberty Parade 2009 pe care au dansat peste 60.000 de oameni, a fost votată drept cea mai bună producţie muzicală electronică a anului trecut.

Alături de colegii lor aflaţi pe podium, şi ceilalţi DJ-i Vibe FM, DJ Andi, Christian Green, Emil Lasaria, Paul Damixie s-au bucurat de multe voruri din partea viberilor adevaraţi.

Intră pe vibefm.ro şi bucură-te de muzica celor mai buni DJ-I din România!

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • fără îndoială, elemente electronice sunt unele din cele mai tari online, produse şi tehnologii offline.as continua sa progreseze, mai multe şi mai mult, oamenii încep să realizeze că acestea sunt unele dintre lucrurile pe care ei doar nu pot trăi fără.

Lasă un răspuns