Connect with us

Evenimente

DJ MARCOUS şi invitaţii săi: MC Ben, DJ John Dice, Adriano Deejay şi Mihai Violin vor mixa până în zorii zilei la RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Published

on

La RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY, cel mai mare eveniment media al verii vom avea parte de o seară incendiara alături de DJ Marocus şi invitaţii săi: MC Ben, DJ John Dice, Adriano Deejay şi Mihai Violin.

 

La Blueberry Pool by Ambasad’or petrecerea se anunţă a fi grandioasă alături de cele mai sonore nume din industria muzicală autohtonă!

 

Dj Marocus (Adrian Manuel Neculaes) este unul dintre cei mai cunoscuţi Dj din România care activează în zona de cluburi de pe litoral şi din Bucureşti. Din familie de muzicieni, Dj Marcous este în piaţa încă din 1994 şi a cunoscut ascensiunea prin multă muncă şi implicarea în proiecte de anvergură. La Radar de Media Summer Party, Dj Marcous împreună cu invitaţii săi va electriza seara până în zorii zilei.

 

Evenimentul va fi transmis in direct, detalii aici.

 

MC Ben, cunoscut si sub numele de Ben Copoiu, o mica vedeta a centrului vechi din Bucuresti a ajuns intr-un interval de 10 ani sa isi contruiasca o cariera deosebita din diferite domenii asemanatoare.

Si-a descoperit ”talentul vocal” inca din vremea liceului, unde, impreuna cu o echipa deosebita organizau baluri pentru liceeni. In cadrul balurilor acesta si-a testat abilitatea de a face atmosfera in randul tinerilor, si a mers. In timp el a mai fost maestru de ceremonii in centrul vechi prin diferite locatii dar si la multe evenimente private. El se deosebeste de alti MC prin stilul cuvintelor, pe genul interludiu. Cuvinte simple care prind la masa. Acesta a mai avut si alte colaborari cu Radio 21 (Actual Virgin Radio), Radio Romania, Antena Stars printre altele. Cariera lui nu este limitata doar la a face atmosfera, acesta a terminat dreptul, jurnalismul, teatrul (regie) si este in prezent student in Londra la Anglia Ruskin facultatea de Business and Marketing.

 

 

 

Protopopoiu Ionut aka, John Dice dj si producer, s-a nascut in Bucuresti, in primavara anului 1984.

Pasiunea pentru muzica a inceput inca din copilarie, John Dice debutand la un post de radio online si ulterior un post de radio de cartier.

In anul 1998 a luat primul contact serios cu industria muzicala romaneasca punand bazele unei trupe dance. Incepand cu anul 2004 incepe sa puna muzica si sa organizeze petreceri in hoteluri de top de pe litoralul romanesc.

Din 2012, John Dice incepe sa aiba cereri din partea cluburilor, cluburi in care de-a lungul timpului a activat atat ca invitat cat si ca rezident, locatii de top din Bucuresti, din tara, dar si din strainatate (Grecia, Franta si Cipru). In 2016 pune bazele proiectului musical John Dice –  A New Beginning.  In Mai 2017 impreuna cu Andrei Rizo sub label-ul ARM Production ia nastere prima piesa semnata John Dice – One Love. Printre genurile muzicale abordate mentionam: Deep House, Afro, Tech, Latino Housedar si Tribal.

 

 

 

Ciurcanu Adrian (Adriano Deejay): 

Cariera de DJ am inceput-o in anul 1999 prin partea de  warm-up in Club Megalos din Constanta. Din anul 2005 am avut ocazia sa pun mai prin toate cluburile din Constanta. Colaborarea cu diveriti  DJ m-a ajutat in dezvoltarea personala si profesionala, prin paritciparea la diverse evenimente  axate pe stiluri muzicale diferite – disco, dance, house, underground.

Pe partea de productie  am realizat cateva remix-uri,private edits & private mash-ups,iar la cerere daca e nevoie pot sa le trimit pentru a fi ascultate.

In toata aceasta perioada avut ocazia sa fiu DJ, rezident sau invitat, la mai multe evenimente din cluburi si pub-uri in diverse orase:

 • Club La Muse (Rezident DJ) (Bucuresti)
 • Club Jack”s Pub (Rezident Dj)(Bucuresti)
 • Oxford Club (Rezident Dj) (Constanta)
 • Chaboo Club (Bucuresti)
 • Office Summer Club (Rezident DJ) (Costinesti)
 • Chano Club & Lounge (Rezident DJ) (Roma,Italia)
 • Crema Summer Club (Rezident DJ) (Mamaia)
 • Tao The Club (Ramnicul Valcea)
 • Forge Bar (Rezident DJ) (Londra)
 • Union Jack Studio (Galati)
 • Kastel Club (Bucuresti)
 • Gatto Lounge (Bucuresti)
 • Jezoo Summer Club (Rezident Dj) (Mamaia)
 • S Club (Rezident Dj) (Bucuresti)
 • Dilema Club (Rezident Dj) (Constanta)
 • Vintage Pub (Rezident Dj) (Constanta)
 • + multe alte evenimente organizate in tara si strainatate.

 

Mihai Violin

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Evenimente

Fă primii pași corecți în comunicare alături de Alexandru Agarici la cursul intensiv „Natural, autentic, expresiv”

Published

on

Pe 10 și 17 februarie, Alexandru Agarici îți dă întâlnire în cadrul cursului intensiv „Natural, autentic, expresiv”.

Dacă îți pasă de modul în care comunici, înscrierea într-un astfel de training este cea mai bună decizie pe care o poți lua. Cum îți dai seama daca acest curs e pentru tine? Simplu!

 

Ai vrea să fii memorabil, autoritar, să te simți liber în fața audienței, să scapi de griji și frici? Dacă da, atunci ai un motiv temeinic să participi.

Naturalețea și autenticitatea sunt obiective importante pentru că îți dorești, desigur, ca atunci când „vorbești ideile să le rămână în minte și tu, în suflet!” (Alexandru Agarici)

 

Mai multe despre curs găsești aici: http://expresivitateavorbirii.ro/

Ai teama de a vorbit în public sau chiar într-un cerc restrâns? Vocea ta nu e purtătoarea mesajului pe care vrei sa îl transmiți? Te înroșești, transpiri, te fâstâcești? Te blochezi în mijlocul frazei și ți se taie genunchii la gândul că vorbești în public? Nu ești singurul și nu ești singur! Le luăm pe toate la rând și le dezbatem în cadrul cursului „Natural, autentic, expresiv” din 10 și 17 februarie. Ai la dispoziție două zile, și o săptămână între ele, să îți înțelegi calitățile, fricile sau blocajele.

 

Pentru o comunicare de calitate este necesar să identificam obiectivele, valorile și să clarificăm conceptele. Primele pe lista noastră sunt: naturalețea, autenticitatea și expresivitatea.

90% dintre cursanții noștri pleacă în urma cursului cu o mentalitate schimbată într-un mod semnificativ. Dobândesc idei clare despre obiectivele principale ale comunicării și, mai ales, au o mai mare încredere în ei și în propriile abilități.

La finalul celor două zile, vei avea o înțelegere mai profundă cu privire la obiectivele pe care trebuie să le urmărești în comunicare. Pe lângă asta, vei avea și un bagaj de exerciții pe care să le poți folosi în funcție de direcția pe care o vei stabili.

 

Povestea continuă și după curs pentru că absolvenții primesc feedback legat de evoluția în studiu, rezultate sau orice altă experiență legată de comunicare.

 

“Nu îți promit că va fi ușor. Ba chiar pregătește-te de de activități și trăiri intense. Îți promit însă că tot ceea ce vei experimenta și învăța are o poveste în spate, și un înțeles. Te invit să parcurgem împreună cursul de Expresivitatea Vorbirii. Cu siguranță vei deveni mai bun după acest curs. Dar cât timp va dura efectul și cât de bun orator poți deveni prin studiu ulterior, depinde doar de tine!” – Alexandru Agarici. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Fii mai bun și după Crăciun! Schimbă viitorul copiilor din centre de plasament!

Published

on

Programul educațional Ajungem MARI a dat startul înscrierilor pentru modulul de primăvară de voluntariat în centre de plasament. 2.000 de copii și tineri instituționalizați așteaptă 1.000 de noi prieteni voluntari care să dedice 3 ore pe săptămână și să le ofere cunoștințe și îndrumare. 

 

„După perioada sărbătorilor în care copiii au primit multe vizite și cadouri, în centrele de plasament se face liniște, în timp ce nevoile majore ale copiilor au rămas: de susținere pe termen lung, de îndrumare, de încurajare, de motivare pentru a-și termina studiile și a-și construi un viitor mai bun. Prin program vrem să le fim copiilor alături tot anul, dar e nevoie de implicarea comunității pentru ca acești copii minunați care sunt ai noștri, ai tuturor, să devină adulți responsabili și independenți.” – Iarina Taban, director executiv și fondator Ajungem MARI.

 

Până pe 21 ianuarie Ajungem MARI caută voluntari serioși și implicați, de la 16 ani în sus, care să meargă săptămânal timp de 6 luni în centrele de plasament pentru a susține ședințe interactive de pregătire școlară (matematică, engleză, romană, informatică, cunoștințe generale etc.), ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru, fotografie etc.) sau ateliere de cultură generală, educație pentru sănătate, educație financiară sau educație civică. Nu e nevoie de experientă în lucrul cu copiii – voluntarii vor participa la training-uri și vor fi consiliați pe parcurs.

 

Pe langă cunoștințe, voluntarii le oferă copiilor încurajare, experiențe frumoase, oportunităti, îi ajută să își descopere pasiunile, să își dezvolte abilitătile și le transmit valori pentru o viată sănătoasă. Programul se derulează de 3 ani și jumătate, iar până acum s-au implicat 4.500 de voluntari. Copiii sunt sprijiniți pe termen lung și pentru a asigură continuitatea sunt necesare noi recrutări la fiecare 6 luni.

Voluntarii spun că primesc de la copiii din centre mai mult decât oferă și roagă cât mai mulți oameni să îi sprijine pe termen lung:

 „Avem nevoie de întăriri! Eu sunt voluntar la ei de un an și jumătate și merg la un centru de plasament unde citesc povești, mă joc, desenez, invăt cu copiii. Ocazional ieșim cu ei în oraș și sunt foarte încântați să vadă cum functionează lumea din afară centrului. În alte centre sunt adolescenți care au nevoie de ajutor să se pregătească pentru examene sau de îndrumare să inteleagă ce ar putea lucra când vor ieși din sistem. Progresul e încet, dar când îl observi ești mândru că ai lucrat cu un copil și acum a reținut litera V, recunoaște Arcul de Triumf sau are mai multă încredere în forțele lui pentru că l-ai susținut tu” – Cătălina, voluntar în București.

 

Modulul de voluntariat durează 6 luni și începe în aprilie. Pană atunci au loc înscrierile, training-urile despre nevoile copiilor și metode de lucru cu ei și repartizarea voluntarilor la centre în funcție de program și disponibilitate. Înscrierea se face printr-un formular online  https://goo.gl/jAgKxs  până pe 21 ianuarie. Pe site-ul www.ajungemmari.ro, secțiunea Devino voluntar  http://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/ puteți găsi mai multe detalii și pașii de înscriere.

 

Ajungem MARI caută 1.000 de voluntari în București și 25 de județele: Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Blogger-ul culinar Mihaela Sava își dăruiește ziua de naștere copiilor cu autism

Published

on

Mihaela Sava, semifinalistă a emisiunii „Bake Off”, difuzată de ProTV, a ales să se implice în proiectul „Dăruiește ziua ta” pentru a-i susține pe copiii speciali din centrul AATCA de la Curtea de Argeș. Prăji, așa cum este cunoscută în mediul online după numele blogului culinar pe care l-a dezvoltat (www.laprajiturela.ro), este un artist culinar care gătește cu pasiune și alege să împartă cu ceilalți din experiențele sale, fie că e vorba despre rețete de prăjituri savuroase sau de bucurii personale.

 

Anul acesta, la aniversarea celor 33 de ani, Mihaela Sava își dorește să petreacă alături de prieteni, dar totodată să-i bucure și pe cei care au nevoie de ajutor. „ De mică visez să am o petrecere mare de ziua mea. Sunt născută a doua zi din din an, când toata lumea își revine după Revelion. Așa că anul acesta îmi imaginez că m-am născut pe 11 ianuarie și îmi sărbătoresc ziua de naștere la care vă invit cu drag și entuziasm.  Eu am tot ce mi-am dorit. Cadourile pe care mi le-ați face mie, transformați-le, vă rog, în bani care vor ajunge la Asociatia Autism si Terapii Complementare din Curtea de Argeș pentru nevoile pe care le au copiii speciali de acolo.  33 de ani vin la mine cu zâmbete, iar împreună putem dărui fericire”, spune Prăji cu bucuria și entuziasmul care o caracterizează.

 

Pentru ca această zi să fie cu totul specială, la petrecere  va exista și o tombolă cu premii, moment de stand-up, distracție pentru toți copiii care vor veni la aniversarea sa, dar nu vor lipsi nici prăjiturile, nici voia bună.

Printre premiile care vor fi dăruite se numără și un caleidoscop confecționat de Veronica Soare, dar și mici amintiri dulci de păstrat si purtat, cadou pentru toti invitatii prezenti, brelocuri dulci, lucrate manual, special pentru aniversarea Mihaelei.

Inițiatoarea proiectului „Dăruiește ziua ta” este Andreea Tamas,  cea care muncește cu câteva săptămâni inainte pentru ca orice aniversare să fie unică.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending