HomeMAGAZINEvenimenteDJ Optick, super show la prima sa participare la festivalul Peninsula!

DJ Optick, super show la prima sa participare la festivalul Peninsula!

DJ Optick, realizatorul emisiunii „Hit după Hit cu DJ Optick” de la Radio 21 şi cel mai bun DJ din România trei ani la rând, conform Nights.ro, a participat weekendul trecut pentru prima oară la Festivalul Peninsula, care s-a desfăşurat la Târgu Mureş.

 

DJ Optick a mixat în ultima zi a Festivalului, duminică, alături de Children of Bodom, ATB, Josh Gallahan, Babylon Circus, Dirtyphonics, Subscribe, Compact Disco, colorStar, Firkin, Trooper, Marcian Petrescu, Trenul de Noapte, Shukar Collective, Barany Attila şi VotSka şi a reuşit să îi facă pe cei prezenţi să se îndrăgostească de muzica lui.

„Am fost acolo duminică seara, de la ora 21:00, pentru un super set de două ore. Chiar dacă vremea a fost cam ploioasă, în cort atmosfera a fost incendiară şi pentru asta trebuie să mulţumesc publicului extraordinar pe care l-am avut!”, spune DJ-ul Radio 21.

Atmosfera senzaţională pe care a făcut-o DJ Optick la Festivalul Peninsula poate fi uşor observată în clipul din link-ul următor, când miile de fani i-au strigat numele: http://www.radio21.ro/stiri/dj-optick-super-show-la-festivalul-peninsula.

DJ Optick se aude la Radio 21 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 şi 16:00 în programul „Hit după Hit cu DJ Optick”.

 

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns