HomeALL MEDIADJ-ul Pro FM George Vintila a castigat Locul I la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop de la Paltinis – “Categoria Debutanti” (galerie foto)

DJ-ul Pro FM George Vintila a castigat Locul I la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop de la Paltinis – “Categoria Debutanti” (galerie foto)

DJ-ul ProFM a avut un weekend intens, cu adrenalina cat cuprinde, care i-a adus multe satisfactii, datorita rezultatelor obtinute la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop de la Paltinis. Fiind pentru prima data cind participa la o cursa cu o masina cu motor diesel, respectiv pe Skoda Fabia RS TDI de aproximativ 170 cp pregatita in atelierele Avia Motors si Alto Syncro, DJ-ul ProFM a cules 5 pozitii pe podium, una dupa cealalta.

In etapa de vineri, cind vremea nu a tinut deloc cu partcipantii la cursa, George a cistigat Locul 1 la Categoria Debutanti, Locul 2 la Categoria H4 si Locul 3 la categoria Automobile Diesel, iar duminica, Vintila s-a aflat din nou printre premianti, ocupand de doua ori Locul 3 la categoriile H4 si Diesel.

“Vineri a fost o vreme groaznica, dar cu rezultatele obtinute mi-am ridicat moralul si ma bucur foarte tare de premiile castigate. La acestea au contribuit ajutorul echipei Avia Motors/Alto Synchro, suportul tehnic perfect, atmosfera relaxata in parcul de service si ponturile de la experimentati ai motorsportului…. Se spune ca pe ploaie ai nevoie de tehnica mai buna de pilotaj, pe uscat fiind mai usor, iar acest weekend mi-a demonstrat ca asa este”, declara Dj-ul ProFM pe care ascultatorii il aud in fiecare zi, de luni pana vineri de la orele 10:00 la orele 12:00 si care s-a intors acasa cu multe cupe si medalii, devenind un pilot din ce in ce mai experimentat.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns