HomeALL MEDIADNA a ajuns şi la Televiziunea Română. Au ridicat documente privind activitatea din 2005-2015!

DNA a ajuns şi la Televiziunea Română. Au ridicat documente privind activitatea din 2005-2015!

Televiziunea Română a anunţat că Direcţia Naţională Anticorupţie desfăşoară zilele acestea, la sediul instituţiei, verificări care vizează contractele comerciale din ultimii 10 ani. Presa a aflat iniţial că procurorii anticorupţie au solicitat documente de la Senatul României, privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune din perioada 2005-2015, informeaza Mediafax

 

Procurorii anticorupţie au solicitat documente de la Senatul României, privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune din perioada 2005-2015, conform unui document intrat în posesia MEDIAFAX.

„În vederea soluţionării dosarului nostru , având ca obiect efectuarea de verificări cu privire la posibila săvârşire a unor infracţiuni cu ocazia închierii de către reprezentanţii Societăţii Române de Televizune a unor contracte de prestări servicii şi, în conformitate cu ordonanţa procurorului din data de 18.07.2016, vă solicităm (…) să ne comunicaţi copii certificate pentru conformitate cu originalul ale Rapoartelor întocmite de către Comisiile Parlamentare de anchetă privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune, constituite în perioada 2005-2015, împreună cu documentele ce au stat la baza redactării acestora”, se arată în solicitarea procurorilor DNA.

Vom reveni cu detalii pe marginea acestui subiect!

 

Foto Credit: TVR

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns