HomeLIFE STYLEDocumentarul "This Is It", despre Michael Jackson, în fruntea box office-ului nord-american

Documentarul "This Is It", despre Michael Jackson, în fruntea box office-ului nord-american

Documentarul „This Is It”, care cuprinde secvenţe filmate în timpul ultimelor repetiţii ale cântăreţului Michael Jackson, a avut parte de o intrare triumfală în box office-ul nord-american, ocupând prima poziţie în clasamentul încasărilor din cinematografele din America de Nord.

Potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea specializată Exhibitor Relations, acest documentar, realizat pentru fanii cântăreţului american, decedat pe 25 iunie, reprezintă singura noutate în box office-ul nord-american faţă de săptămâna precedentă şi a generat încasări de 21,3 milioane de dolari.

„Paranormal Activity”, un film horror cu un buget minuscul de doar 11.000 de dolari, devenit un adevărat „fenomen” în Statele Unite, a ocupat poziţia a doua, cu încasări de 16,5 milioane de dolari şi un total de 84,9 milioane de dolari de la lansarea lui, în urmă cu zece zile.

Povestea filmului „Paranormal Activity” este de o simplitate dezarmantă, dar are o eficacitate redutabilă: doi tineri americani, speriaţi de zgomotele nocturne din locuinţa lor, decid să lase pornită pe timpul nopţii o cameră de filmat, pentru a surprinde o eventuală „activitate paranormală” în timp ce ei dorm. Filmat în 2006, filmul a trebuit să aştepte trei ani înainte de a fi lansat în cinematografele din America de Nord şi a beneficiat de sprijinul lui Steven Spielberg.

Thrillerul „Law Abiding Citizen”, cu laureatul premiului Oscar Jamie Foxx şi cu Gerard Butler, a obţinut încasări de 7,3 milioane de dolari de vineri până duminică şi a urcat o poziţie, până pe locul al treilea.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns