HomeLIFE STYLEDogan Media se va extinde in 2009 cu noi posturi tv si radio

Dogan Media se va extinde in 2009 cu noi posturi tv si radio

Grupul media Dogan vrea sa se extinda pe piata media din Romania prin investitii intr-o noua televiziune si mai multe posturi de radio, potrivit oficialilor turci.
Cel mai probabil, marirea portofoliului se va realiza in 2009, pana atunci grupul media intentionand sa investeasca in consolidarea Kanal D, singurul post detinut in Romania.

„Suntem un grup mare, nu am venit aici ca sa ne rezumam la un singur canal. Vrem sa devenim unul din cele mai mari trusturi media din Romania, asa cum suntem in Turcia”, a declarat Hatice Soysev Kolat, general manager Kanal D, citata de Business Standard.
Desi profilul noilor posturi de rado si televiziune sau perioada in care acestea vor fi lansate nu au fost inca stabilite, oficialii vorbesc despre o posibila implementare a unei platforme similare cu cea detinuta de grupul media in Turcia.
„Momentul lansarii, precum si tipul canalelor lansate depinde, nu ne focusam pe ceva anume. De exemplu, avem o platforma in Turcia, numita Smart, si am putea sa o aducem in Romania. Dar nu e nimic sigur inca”, a completat Hatice Soysev Kolat.

Televiziunea Kanal D a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 5,65 milioane euro si o pierdere de 24,34 milioane euro, normala in contextul in care Kanal D s-a lansat pe piata in luna februarie a anului 2007. Cota de piata de business a televiziunii, la o valoare totala a pietei estimata de GroupM la 363,6 mil. euro (1,2 mld. lei), a fost, in 2007, de 1,5%, mai scrie Business Standard.

Sursa: Business Standard

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • as dori cand se va lansa a doua televiziune a firmei dogan media lolipoptv sa fie si pe rcs rds

  • as dori cand se va lansa a doua televiziune a firmei dogan media lolipoptv sa fie si pe rcs rds

    • televiziunea s-a lansat, firma rds+rcs nu a preluat programul !

  • au sanse pentru ca in turcia dogan e lider de audienta cu 3 posturi tv si plus celelalte de nisa. deci, vor avea sanse mari si in romania chiar daca va fi foarte greu sa se bata cu ‘greii’ in tv . protv, acasatv, tvr1,2, antena1,3 si realitatea tv.

Lasă un răspuns