HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDoi ani de Vorbe Grele, sărbătoriţi printr-o ediţie specială cu Tudor Gheorghe, la Antena 3

Doi ani de Vorbe Grele, sărbătoriţi printr-o ediţie specială cu Tudor Gheorghe, la Antena 3

 Excelenţa se cinsteşte prin excelenţă. Valorile de azi le omagiază pe cele de ieri. Ambele, vor rămâne şi mâine. Îndrumate cu măiestrie de Tudor Gheorghe, slovele lui Caragiale trec din cărţi pe portativ, într-un spectacol de excepţie: „Nu se poate cu de toate”.

Maestrul prezintă vineri, în premieră, la Vorbe Grele, spectacolul „Nu se poate cu de toate”, realizat în memoria celui mai mare dramaturg român, Ion Luca Caragiale. Ediţia specială a emisiunii marchează împlinirea a doi ani de când Vorbe Grele a fost difuzată pentru prima dată la Antena 3.

„Sunt doi ani plini, de nebunie combinată. A mea, care a pariat pe succesul unei emisiuni  de interviu în care nimeni nu ţipă la nimeni, şi a postului, care a riscat enorm pe mâna nebunului. Vorbe Grele, în structura de azi, cifrele de audienţă, publicitatea plasată în emisiune, toate la un loc demonstrează că se poate şi aşa. Emisia specială care marchează cei doi ani e firesc să fie cu Tudor Gheorghe, partenerul şi invitatul meu preferat. O personalitate exponenţială este alături de noi într-un moment important. Asta spune multe. Altfel, cred că am lipici la mari olteni. Primul an l-am aniversat cu Ilie Balaci”, a declarat Victor Ciutacu.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns