HomeALL MEDIADoi români scriu articole pentru The Huffington Post

Doi români scriu articole pentru The Huffington Post

Doi români scriu articole pentru publicaţia americană The Huffington Post. Este vorba de Bogdan Marcu şi Cristian Roşu care au publicat un articol despre Propaganda Rusiei în reţeaua de socializare Facebook. 

Articolul original poate fi citit aici.  

Iată cateva date despre cei doi:

Bogdan Marcu este inginer specialist în propulsia rachetelor și lector la University of Southern California. Bogdan a lucrat pentru cele mai importante companii din domeniul aerospațial, cum ar fi Space Exploration Technologies  și în prezent Pratt & Whitney Rocketdyne.

Cariera lui Bogdan include și un roman publicat în Statele Unite, ”Hard Thrust”, care este în curs de traducere în limba română.

Cristian Rosu este social media specialist în cadrul companiei de comunicare și relatii publice Kirchhoff Consult Romania. Este licențiat în filosofie la Universitatea din București. Mai multe articole despre social media pot fi găsite pe blogul său http://socialredline.com/.

The Huffington Post este un sait de știri din Statele Unite înființat în mai 2005 de Arianna Huffington, Kenneth Lerer, Andrew Breitbart și Jonah Peretti. Saitul oferă știri și bloguri pe teme de politică, afaceri, divertisment, mediu, tehnologie, stil de viață, cultură, comedie, viață sănătoasă, știri pentru femei, precum și știri locale.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns