HomeALL MEDIADomnita Constantiniu, actrita in ”Narcisa salbatica”

Domnita Constantiniu, actrita in ”Narcisa salbatica”

Obisnuita cu scena teatrului, unde are colaborari cu Teatrul Mic si Bulandra, Domnita Constantiniu joaca mai nou intr-o telenovela. Aceasta poate fi vazuta in filmul difuzat de Antena 1, “Narcisa salbatica”.

Sotia marelui artist Cornel Constantiniu interpreteaza in serial rolul unei menajere, Tanta, al carei sef este un sculptor bogat. Rolul este pentru Domnita o provocare profesionala.

De altfel, Domnita a marturisit ca rolul i se potriveste ca o manusa, regasindu-se in viata tumultoasa a personajului sau.

Insa, departe de bucuria de a juca cu actorii de la “Narcisa salbatica”, sotia marelui artist marturiseste ca a acceptat sa joace in telenovela si din cauza banilor. Sotul sau, Corneliu Constatiniu, sufera de parkinson si a trecut prin 3 operatii chirurgicale. Din cauza pensiilor mici si a costurilor mari ale tratamentului, cei doi nu se mai descurca cu banii.

In “Narcisa salbatica” Domnita Constantiniu poate fi vazuta in 40 de episoade.

Sursa foto: Click.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns