HomeALL MEDIARevista PreseiDonaţii pentru Cuminţenia Pământului, la Electric Castle

Donaţii pentru Cuminţenia Pământului, la Electric Castle

Publicul festivalului Electric Castle, care se desfășoară între 14 și 17 iulie la Castelul Banffy (județul Cluj), poate dona pentru achiziționarea operei „Cumințenia Pământului” prin intermediul brățării de acces la eveniment, arată posterul dedicat campaniei din cadrul evenimentului, informeaza Agerpres. 

Ministrul Culturii, Corina Șuteu, apreciază că, prin această implicare, întâlnirea dintre „cultură și popcult merită să aibă loc”.

„Mă bucur să merg la Electric Castle și să beneficiez de sprijinul festivalului pentru ‘Cumințenia Pământului’. Întâlnirea dintre un artist care a revoluționat arta modernă — Brâncuși — și cultura alternativă, dintre cultură și popcult, merită să aibă loc”, a scris ministrul marți pe pagina sa de Facebook.

Corina Șuteu subliniază că opera „Cumințenia Pământului” este „o resursă fundamentală de creativitate a României” și, cu ajutorul donatorilor, „va fi păstrată aici, în circuitul muzeal, accesibilă pentru toți cei care își doresc să o privească și să o cunoască. Ceea ce are ea de oferit este la fel de relevant azi ca în vremea în care a fost gândită de Brâncuși”, mai scrie Corina Șuteu.

Aceasta a atașat, pe pagina sa oficială de Facebook, posterul dedicat campaniei de către festivalul de muzică. Potrivit posterului, publicul festivalului poate dona prin intermediul brățării de acces pe care fiecare spectator alocă, prin transfer bancar, o sumă de bani pentru a fi cheltuită în spațiul de spectacol.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns