HomeTELEVIZIUNEPremieră TVDorian si Liviu isi disputa iubirea pentru Alina in sezonul 4 din Pariu cu Viata

Dorian si Liviu isi disputa iubirea pentru Alina in sezonul 4 din Pariu cu Viata

Ioana (Alina Eremia), Andrei (Dorian Popa) si Liviu (Liviu Teodorescu) sunt prinsi intr-un triunghi amoros la inceputul sezonului 4 din “Pariu cu viata”, ce va fi difuzat din 13 martiein fiecare miercuri, de la 21.30 la PRO TV.

Dupa intoarcea acasa, Andrei isi doreste sa o recucereasca pe Ioana, insa pentru Ioana e vremea marilor decizii! Ea este pusa in situatia de a alege intre o dragoste din trecut si o poveste din prezent: “Viata Ioanei va fi in continuare plina de evenimente care vor schimba mersul lucrurilor. Faptul ca Andrei s-a intors din America, ii trezeste amintiri dureroase si nu o poate lasa sa isi traiasca povestea de dragoste cu Liviu. Andrei este foarte prezent in viata ei si acest lucru o impiedica sa il uite, astfel ca ea se agata de orice speranta in relatia cu Liviu. Intriga creata in jurul lui Andrei si a lui Liviu are un efect negativ asupra ei, dar nu va dezvalui mai multe si va las sa urmariti noul sezon, care incepe din 13 martie, la 21:30 la PRO TV”, spune Alina.

“In noul sezon din “Pariu cu viata” lucrurile vor fi putin mai complicate decat v-am obisnuit in ceea ce priveste cuplul Ioana – Andrei. El porneste un drum greu, insa nimic nu-l opreste din a-si atinge scopul, recucerirea Ioanei. Si cum asta nu ar fi indeajuns de greu, totul se intampla in urma greselii lui Andrei si, culmea, Liviu a aparut din nou in viata ei!”, spune Dorian.

“Personajul meu va intampina mari dificultati, dar va lupta pana la capat. Speranta moare ultima, nu? O iubeste enorm pe Ioana si, pe fondul bolii pe care o are, simte ca Ioana este ultima ancora in realitatea dura pe care o traieste”, declara Liviu.

Cui ii apartine inima Ioanei? Pe cine va alege dintre Andrei si Liviu? Telespectatorii vor afla urmarind din 13 martie, in fiecare miercuri, de la21.30, noul sezon din “Pariu cu viata”, difuzat la PRO TV.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns