HomeALL MEDIADoroftei la Europa Fm:”Pe cei care-si bat nevestele ii poftesc 10 reprize in ring”

Doroftei la Europa Fm:”Pe cei care-si bat nevestele ii poftesc 10 reprize in ring”

Bogdan a vrut să afle de la Doroftei cum vede el problema violenţei, un fenomen în continuă creştere în societatea noastră. „Pe mine nu m-a bătut mama niciodată, în schimb am luat bătaie de la profesorii şi dirigintele meu de la şcoală”.

Un familist convins, care îşi iubeşte şi apreciază soţia cât şi cei trei copii, Leonard Doroftei este categoric în ceea ce priveşte violenţa conjugală. „Pe bărbaţii care-şi bat nevestele îi invit la 10 reprize pe ring. Nu 2, pentru că asta ar însemna să-i bat prea puţin. Să le fie ruşine celor care fac asta”, a declarat invitatul din „Deşteptarea”.

Ascultătorii Europa FM au aflat chiar de la fostul sportiv cine i-a dat porecla „Moşu´”. „Primul şi ultimul meu antrenor, Titi Tudor, îmi spune aşa. Pentru a pierde rapid în greutate înainte de competiţii, nu mâncam cu zilele şi mă antrenam până la epuizare. Reuşeam să slăbesc, dar deveneam ursuz şi de aici porecla aceasta”, a explicat Doroftei.

Bogdan i-a propus fostului boxer să facă un exerciţie de imaginaţie şi să mărturisească dacă s-ar lupta cu Lucian Bute, dacă ar mai fi în competiţie. „Dacă am fi la aceeaşi categorie, da, m-aş întâlni cu el în ring. Desigur că cel care ar câştiga ar fi Leonard Doroftei”, a spus răspicat Moşu´.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns