Connect with us

Emisiuni

Dorotheea Petre prezinta emisiunea „Ca-n filme” la Digi 24

Published

on

 
  • Dragoş Stanomir, câștigătorul premiului Emmy, face o comparație între actorii români și cei străini

Cea de-a doua ediţie din noul sezon al emisiunii „Ca-n filme” vorbeşte despre români. Despre felul în care sunt văzuţi ei în filmele străine şi despre românii care ne fac mândri cu profesionalismul lor. Românii care sunt recunoscuţi în aceleaşi ţări în care suntem văzuţi ca cerşetori, vampiri sau femei cu moralitate îndoielnică.

Și cine ar fi putut reprezenta mai bine acești români decît actrița care a primit un premiu special pentru prestația ei actoricească la Festivalul de la Cannes, Dorotheea Petre. Actriţa a fost premiată datorită rolului din „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” de Cătălin Mitulescu. Ea este unul dintre numele care ne fac mândri pe plan internaţional.

La rubrica “Interviu cu un cineast” Andi Vasluianu vorbește despre ultimele lui roluri și succesul înregistrat în box office. Actorul este una dintre cele mai puternice figuri din lumea cinematografică din România, iar rolul principal din „Despre oameni şi melci” este unul memorabil.Vasluianu a vorbit pentru „Ca-n filme” despre întâlnirile care i-au schimbat viaţa, dar şi despre ocupaţia de profesor de actorie, care îi aduce mari satisfacţii.„Pe mine nu mă interesează tehnica actoricească, e foarte uşor să înveţi tehnica asta actoricească şi o înveţi oricum în timp, datorită experienţei. Dar eu încerc să-l relaxez pe omul ăla din faţa mea, cu care lucrez. Pe mine mă interesează ca el să aibă relaxarea, să poată gândi”, spune Andi Vasluianu.

La „Istorie Cinema” ne uităm la noi, românii, prin prisma felului în care suntem descrişi în filme străine. E uşor să observăm că românii sunt descrişi prin clişee: „România e ţara lui Dracula” sau una în care nu prea există electricitate şi apă curentă, în timp ce personajele de origine română sunt ori vampiri, îngrijitoare de bătrâne, cerşetori sau, un clişeu pozitiv, gimnaste. Criticul de film Alexandra Olivotto, glumeţul Mihai Dobrovolschi şi actriţele Luminiţa Gheorghiu si Oana Pellea ne povestesc cu mult umor despre aceste clişee.

Rubrica „Tehnica cinema”  le este rezervată celor trei români care au lucrat la miniseria „Hatfields and McCoys”, cu Kevin Costner. Dragoş Stanomir (mixaj de sunet), Şerban Porupcă (art director) şi Adina Bucur (costume) au primit câte o nominalizare la Premiile Emmy pentru munca lor. Ceremonia a avut loc sâmbăta trecută, în Los Angeles, iar Stanomir a cucerit premiul. „Este o mare realizare, pentru că iese şi şcoala de film românească, industria de film românească, în afară. Se aude de bine,  prin intermediul acestor premii. Nu mai vin din prima americanii cu o impresie, sau străinii în general. Stai că venim la desculţii ăia, ce-or şti şi ei! Nu mai trec două săptămâni-trei până îşi dau seama: Stai că de fapt sunt chiar mai buni decât noi! Mulţi sunt cu… mulţi vin cu… capetele de sector, cum le zicem noi, deci principalii de afară care sunt mult mai slabi decât ajutoarele româneşti. Şi ei îşi dau seama de chestia asta. Dar li se impune şi lor să vină cu ei…”, spune Dragoş Stanomir.

Digi24 își invită telespectatorii duminică, la ora 20.20, într-o lume „Ca-n filme”.

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Delia primele declaratii despre noul sexon X FACTOR

Published

on

 

Concurenții din noul sezon X Factor” sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta, crede jurata Delia, este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”.

În plus, pe lângă talent, Delia a remarcat că tinerii au și multă încredere în ei, iar acesta, crede jurata, este meritul celor doi prezentatori. ”Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!”, spune Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending