Connect with us

Emisiuni

Dorotheea Petre prezinta emisiunea „Ca-n filme” la Digi 24

Published

on

  • Dragoş Stanomir, câștigătorul premiului Emmy, face o comparație între actorii români și cei străini

Cea de-a doua ediţie din noul sezon al emisiunii „Ca-n filme” vorbeşte despre români. Despre felul în care sunt văzuţi ei în filmele străine şi despre românii care ne fac mândri cu profesionalismul lor. Românii care sunt recunoscuţi în aceleaşi ţări în care suntem văzuţi ca cerşetori, vampiri sau femei cu moralitate îndoielnică.

Și cine ar fi putut reprezenta mai bine acești români decît actrița care a primit un premiu special pentru prestația ei actoricească la Festivalul de la Cannes, Dorotheea Petre. Actriţa a fost premiată datorită rolului din „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” de Cătălin Mitulescu. Ea este unul dintre numele care ne fac mândri pe plan internaţional.

La rubrica “Interviu cu un cineast” Andi Vasluianu vorbește despre ultimele lui roluri și succesul înregistrat în box office. Actorul este una dintre cele mai puternice figuri din lumea cinematografică din România, iar rolul principal din „Despre oameni şi melci” este unul memorabil.Vasluianu a vorbit pentru „Ca-n filme” despre întâlnirile care i-au schimbat viaţa, dar şi despre ocupaţia de profesor de actorie, care îi aduce mari satisfacţii.„Pe mine nu mă interesează tehnica actoricească, e foarte uşor să înveţi tehnica asta actoricească şi o înveţi oricum în timp, datorită experienţei. Dar eu încerc să-l relaxez pe omul ăla din faţa mea, cu care lucrez. Pe mine mă interesează ca el să aibă relaxarea, să poată gândi”, spune Andi Vasluianu.

La „Istorie Cinema” ne uităm la noi, românii, prin prisma felului în care suntem descrişi în filme străine. E uşor să observăm că românii sunt descrişi prin clişee: „România e ţara lui Dracula” sau una în care nu prea există electricitate şi apă curentă, în timp ce personajele de origine română sunt ori vampiri, îngrijitoare de bătrâne, cerşetori sau, un clişeu pozitiv, gimnaste. Criticul de film Alexandra Olivotto, glumeţul Mihai Dobrovolschi şi actriţele Luminiţa Gheorghiu si Oana Pellea ne povestesc cu mult umor despre aceste clişee.

Rubrica „Tehnica cinema”  le este rezervată celor trei români care au lucrat la miniseria „Hatfields and McCoys”, cu Kevin Costner. Dragoş Stanomir (mixaj de sunet), Şerban Porupcă (art director) şi Adina Bucur (costume) au primit câte o nominalizare la Premiile Emmy pentru munca lor. Ceremonia a avut loc sâmbăta trecută, în Los Angeles, iar Stanomir a cucerit premiul. „Este o mare realizare, pentru că iese şi şcoala de film românească, industria de film românească, în afară. Se aude de bine,  prin intermediul acestor premii. Nu mai vin din prima americanii cu o impresie, sau străinii în general. Stai că venim la desculţii ăia, ce-or şti şi ei! Nu mai trec două săptămâni-trei până îşi dau seama: Stai că de fapt sunt chiar mai buni decât noi! Mulţi sunt cu… mulţi vin cu… capetele de sector, cum le zicem noi, deci principalii de afară care sunt mult mai slabi decât ajutoarele româneşti. Şi ei îşi dau seama de chestia asta. Dar li se impune şi lor să vină cu ei…”, spune Dragoş Stanomir.

Digi24 își invită telespectatorii duminică, la ora 20.20, într-o lume „Ca-n filme”.

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Al patrulea sezon şi ultimul al producţiei ÎN PUII MEI va fi difuzat sâmbătă, în grila Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Sub sloganul ”Te uiți o zi, râzi o săptămână”, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20.00, Mihai Bendeac și echipa sa dau startul unui nou sezon al show-ului ”În puii mei”, care va fi unul plin de surprize.

Încă din primul episod, umorul de situație și de limbaj se vor îmbina perfect cu ironia. Unul dintre personajele pe care Mihai Bendeac le parodiază în scheciurile sale va fi nimeni altul decât colegul său Cheloo, alături de care este jurat la iUmor.

Un alt personaj din muzica românească pe care Mihai Bendeac îl va interpreta într-o manieră extraordinară și complet surprinzătoare, sâmbăta aceasta, la Antena 1, este Fuego.

Așa cum i-au obișnuit pe telespectatori, actorii din show-ul ”În puii mei” vor pune în scenă și personaje ajunse celebre pe Youtube și pe rețelele de socializare. Astfel, parodia va atinge cote maxime în momentul în care Vlad Drăgulin va intra în rolul lui Alex Nicolas, devenit cunoscut printre internauți drept ”Super-super”.

Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului și ce surprize au mai pregătit actorii în sezonului IV, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat sâmbăta, 24 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”În puii mei” este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de audiențe, cât și de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet. Telespectatorii pot urmări cele șase episoade ale ultimului sezon, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

GALERIE FOTO – ROMANII AU TALENT: Marea unire a talentului!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sezonul opt al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent, a început vinerea aceasta în aplauzele publicului!

Telespectatorii, împreună cu jurații și cu Smiley și Pavel Bartoș, au trăit magia unui spectacol incredibil și i-au urmărit pe primii concurenți, care au inundat scena cu talentul lor autentic. Acest sezon Românii au talent promite să aducă momente uimitoare, emoție, vibrație, foarte multă distracție și să producă simptome precum palpitații, gol în stomac, nod în gât, amețeli sau piele de găină.

 

Prima ediție a sezonului 8 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 20.4 puncte de rating și 50.4% share, de peste cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D care a obţinut 3.8 puncte de rating și 9.3% share. Tabel cu cifre detaliate, aici!

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:45, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

Eroii talentului au deschis sezonul 8 Românii au talent

Aseară a început povestea milioanelor de chipuri care au ceva de povestit, de arătat și de transmis. A început o călătorie care i-a adus laolaltă pe românii răspândiți prin lume, într-o mare unire a talentului.

Primii concurenți ai sezonului 8 Românii au talent au urcat aseară cu bucurie și cu emoție pe scenă și au încântat jurații și publicul cu reprezentațiile pregătite special pentru acest moment. A fost un show în care telespectatorii au trecut cu rapiditate de la emoție la energie, de la hohote de râs la lacrimi de bucurie. Noii candidați la titlul de erou național au făcut tot posibilul să impresioneze, au dat tot ce au mai bun și, nu de puține ori, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au mers alături de ei pe scenă pentru a-i încuraja sau pentru a dansa împreună, iar Smiley și Pavel Bartoș au dus spectacolul la un alt nivel în culise. Tot aseară, Andra a apăsat butonul auriu pentru un moment extraordinar de balet neo-clasic, prezentat impecabil de Bianca Badea. Astfel, jurata a trimis-o pe micuța balerină direct în semifinalele competiției.

Numerele de dans, dans cu prosoape, folclor, canto sau echilibristică s-au îmbinat perfect aseară cu cele în care concurenții fie au imitat diverse personaje, fie au ținut monologuri, reușind să creeze un spectacol desăvârșit pe scena show-ului suprem din România. Ianis Anghel, Ansamblul de dansuri populare JOC, Maya și Mario Preda, Sebastian Smîntînică, Duo Romance, Mihai Moroșanu, Vlad și Ioana, Analogic Mind, Victor Naicu, Daniel și Donald, Bianca Ceaușescu, Anton Achiței, Fedor și Svetlana Grosu, Alvaro Stoian, Edina Cuțui și Pavel Sfera au obținut vineri din partea juraților 3 sau 4 DA și merg mai departe la Românii au talent.

Show-ul continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi momente care vor surprinde și vor umple casele telespectatorilor de bucurie, efervescență, emoție și visare.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Din culisele IUMOR: Masaj la tâmple și dans, metodele prin care Delia își relaxeaza colegii jurați

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Audițiile pentru cel mai îndrăgit show de divertisment continuă zilele acestea, iar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo găsesc noi metode de a se relaxa în pauze.

Cei trei jurați revin la pupitrul „iUmor” în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1.

Delia reușește în această perioadă să își relaxeze cei doi colegi jurați prin cele mai diverse metode. Astfel, fie ca este vorba de o glumă sau de un masaj aplicat pe tâmplele lui Mihai Bendeac, „tratamentul” s-a dovedit până acum foarte eficient. Iar când i se pare că Bendeac și Cheloo au nevoie de o doză în plus de energie, Delia nu ezită să îi ia la dans.

Delia, Mihai Bendec și Cheloo vor reveni la pupitrul de jurați „iUmor” în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1. Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audițiilor „iUmor” pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending