HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDoru Catanescu din “Las Fierbinti” povesteste astazi la ProTv International ca in copilarie vroia sa se faca gunoier

Doru Catanescu din “Las Fierbinti” povesteste astazi la ProTv International ca in copilarie vroia sa se faca gunoier

Daca este Las Fierbinti …este comedie in platoul “Weekend cu Monica Dascalu”, astazi de la ora 17:30, la ProTv International. 

Monica ii va avea invitati pentru prima data pe Ecaterina Ţugulea si Doru Cătănescu, pe care romanii din afara tarii i-au cunoscut prin prisma personajelor pe care le intruchipeaza in serialul “Las Fierbinti”.

Doru ii marturiseste Monicai faptul ca in copilarie el isi dorea sa devina gunoier dar si ca a jucat la Paris, in limba franceza si chiar daca a avut aceasta sansa, el nu a vrut sa ramana acolo pentru ca:

Sistemul este foarte dur. Esti in el, ca actor, atat timp cat ai de lucru. Altfel, ajungi sa vezi si cealalta parte a mirajului si mi-a fost teama sa raman la Paris

Ecaterina vorbeste de asemenea despre astfel de momente care iti schimba viata, in cazul ei, a fost la 17 ani cand a venit in Bucuresti. Nici ea nu crede ca ar pleca din tara sa se stabileasca in alta parte, dar amandoi au cazut de acord cu faptul ca vor sa viziteze cat mai multe locuri in vacante .

Doru Catanescu povesteste ca Bruges e unul dintre orasele prefarate, dar isi doreste sa viziteze China. Ecaterina insa a fost impresionata de Grecia, mai exact de orasul Lefkada.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns