HomeLIFE STYLEDoru Todoruț intră in competiția visurilor, la Pro TV

Doru Todoruț intră in competiția visurilor, la Pro TV

Doru Todorut, jumatatea trupei Deepcentral, va intra in ringul de la Dansez pentru tine din 19 martie, la Pro Tv pentru a lupta in pasi de dans pentru implinirea unui vis.

Ajuns sub lumina reflectoarelor odata cu concursul Popstars in urma caruia a facut parte din trupa Bliss, Doru Todorut a primit cu entuziasm participarea la “Dansez pentru tine ”: “Am urmarit majoritatea editiilor anterioare si m-am vazut acolo de multe ori. Nu neg ca imi doream sa dansez pentru cineva care are nevoie de ajutor, sa invat cu aceasta ocazie atatea stiluri de dans si sa accept o asemenea provocare. Imi place sa dansez, imi plac concurenta, provocarea si adrenalina. Si inainte de acestea, imi place sa fac un bine daca imi sta in putere”.

Doru isi propune sa ajunga departe in competitia visurilor de la Pro Tv , mai ales ca va avea alaturi multe persoane care-l vor sustine: „Sunt perseverent cand sunt motivat. Sunt motivat cand am un caz social deosebit la care pot sa pun umarul sa ajut (si nu numai umarul) si in final as adauga faptul ca sunt sustinut de familie, prieteni si de cealalta jumatate a proiectului Deepcentral, George.

Am diminuat din timpul si responsabilitatile alocate acestora pentru a putea sa particip la aceasta emisiune, pentru a putea ajuta pe cineva si pentru acest lucru le multumesc. Deci, suntem mai multi!.”

Doru Todorut si-a facut deja o stategie pentru a face fata emotiilor concursului si sa ajunga pana in finala: “Voi lua fiecare dans in parte ca pe o provocare si apoi voi merge mai departe. Cand vreau ceva, fac totul pentru a reusi!  Daca eu fac totul perfect la fiecare dans, voi simti ca sunt implinit, indiferent de rezultatele emisiunii. Abia astept prima emisiune, primul dans public, primele emotii in direct!”, declara plin de energie jumatatea trupei “Deepcentral”.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns