HomeALL MEDIADraga Crina, felicitari pentru silueta, rusine pentru look!

Draga Crina, felicitari pentru silueta, rusine pentru look!

Crina Matei, actriță de profesie, a ținut o perioadă primele pagini ale tabloidelor  cu o poveste nu tocmai lăudabilă pentru sine, însă în ciuda speculațiilor jurnalistice și a micilor răutăți, aceasta afișeaza o silueta de invidiat si un look îngrijit.

Am întâlnit-o la unul dintre cele mai mondene brunch-uri din capitala, Ambasadorul brunch-urilor, cum ar spune Nicusor Stan, presedintele complexului în cauză, purtând o ținută sumară, nu tocmai adecvată pentru luna octombrie. A lăsat la vedere picioarele lungi și subțiri, brațele și, din păcate pentru ea, inclusiv umerii cărora nu le-a permis să se bronzeze uniform, urmele sutienului fiind extrem de vizibile pe un ten frumos colorat. Doamnelor, nu este nicio problemă dacă ați adormit la soare, sau v-ați expus fără protecție solară într-o plimbare, însă, nu ne oferiți ocazia să vă criticăm look-ul, daca prognoza meteo și anotimpul vă permit să mascați micile imperfecțiuni.

Până una alta, felicitări pentru siluetă Crina!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns