HomeMAGAZINDragoș Bucurenci a alergat 21 km la Maratonul Internațional București pentru a ajuta copiii vulnerabili ai României

Dragoș Bucurenci a alergat 21 km la Maratonul Internațional București pentru a ajuta copiii vulnerabili ai României

Duminică, 9 octombrie, Dragoș Bucurenci, prezentatorul emisiunii Supraviețuitorul de la PRO TV și purtător de cuvânt al Fundației Hope and Homes for Children, a alergat în proba de semimaraton (21 km) în cadrul Raiffeisen Bank Maratonul București.

 

El a îmbrăcat pentru a treia oară tricoul albastru Team Hope pentru a susține cauza organizației pe care o reprezintă: sprijinirea familiilor foarte sărace pentru a-și putea crește copiii în loc să îi abandoneze în instituțiile administrate de stat.

După participarea la ediția din 2015 a Maratonului București și la Semimaratonul București, când a alergat 10 km de ambele dăți, Dragoș a decis să își testeze limitele și să alerge 21 km pentru a veni în sprijinul copiilor aflați în pericol de a fi separați de familie.

dragos-bucurenci-maraton-bucuresti-1

 

”Acum un an nu alergasem niciodată mai mult de 5 km, dar prietenii de la Hope and Homes for Children m-au convins să-mi depășesc această limită, așa că am alergat ștafeta de 10 km. Mi-am promis atunci că peste un an o să încerc și un semimaraton, iar acum a sosit timpul să mă țin de promisiune.
Cel mai tare m-au motivat colegii de la Hope and Homes for Children care și-au propus acum 18 ani să închidă toate instituțiile de tip vechi de creștere a copilului din România. Pare o muncă sisifică, dar ei reușesc s-o pună în practică, instituție cu instituție. Și în câțiva ani vor reuși s-o ducă la bun sfârșit. Așa că le-am urmat exemplul și mi-am ținut și eu promisiunea, alergând 21 de km, kilometru cu kilometru”, a declarat Dragoș.

 

Peste 400 de alergători au luat startul la diferitele probe ale celei de-a noua ediții a Raiffeisen Bank Maratonul București pentru copiii sprijiniți de Fundația Hope and Homes for Children.

 

Foto Credit: Fundația Hope and Homes for Children

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns