HomeLIFE STYLEDragoş Bucurenci racolat la ''Dansez pentu tine''

Dragoş Bucurenci racolat la ''Dansez pentu tine''

Dragos Bucurenci, activistul ecologist de la Asociatia MaiMultVerde, va intra in cursa pentru implinirea unui vis in noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine care va incepe pe 19 martie, la Pro Tv.

Argumentele pentru care Dragos a spus „Da” provocarii de a intra in competitia visurilor sunt pe cat de clare pentru el, pe atat de nobile: „In primul rand, imi place miza sociala a programului: faptul ca, prin ceea ce fac, nu ma ajut doar pe mine, ci si pe altcineva. Este ceea ce incerc sa fac si in viata mea profesionala de zi cu zi, prin cursurile pe care le tin, prin proiectele pe care le derulez la MaiMultVerde .

Si este un mesaj foarte frumos cel pe care-l propune aceasta emisiune: acela ca atunci cand vrei sa ajuti pe cineva, trebuie sa depui tu insuti un efort si trebuie sa te schimbi in primul rand pe tine. Ne-am obisnuit sa-i ajutam pe ceilalti dandu-le bani sau dand cateva telefoane pentru ei. Eu cred ca ajutorul adevarat este cel in care pui osul la munca sau, ca in cazul nostru, la dans.

M-a mai tentat ceva: emisiunea asta face ceva aproape incredibil, transforma oameni obisnuiti in dansatori in ritm de doua dansuri pe saptamana. Mie mi se pare de neratat o asemenea sansa. Nu cred ca te intalnesti cu ea de doua ori in viata”.

Indragostit iremediabil de tango dupa o vizita in America Latina, Dragos Bucurenci considera ca acest dans este „un fel de a face dragoste fara a-ti da hainele jos”, insa ii plac enorm toate dansurile clasice: „Uneori regret ca nu m-am nascut intr-o epoca in care nu te puteai numi gentleman daca nu stiai sa dansezi vals, polca sau menuet. Ma gandesc ca in secolul 19 n-ar fi fost posibil sa ajung la 28 de ani fara sa stiu sa conduc o femeie pe ringul de dans. Dar am si o pasiune de data mai recenta: tango-ul”.

Dragos isi dorea de mic copil sa danseze, insa ani de zile i-a fost teama sa incerce, pentru ca „eram convins ca as fi un dezastru”, insa coregrafa si dansatoarea Elwira Petre, sotia lui Mihai Petre i-a schimbat atitudinea in fata dansului. „Abia acum un an si jumatate, am reusit sa-mi infrang aceasta teama, cand am dansat tango impreuna cu Amalia Enache la o gala de strangere de fonduri organizata de MaiMultVerde.

A fost, intr-o mare masura, meritul Elwirei Petre, profesoara noastra: a fost primul om care mi-a spus ca oricine poate sa danseze. Numai ca, de atunci, m-am luat cu munca, cu viata, si lectiile de dans au ramas o amintire frumoasa.”, povesteste Dragos Bucurencicare-si propune ca in urma experientei Dansez pentru tine sa scape pentru totdeauna de frica de a dansa.
Desi nu are televizor acasa de mai bine de cinci ani, Dragos marturiseste ca a urmarit o parte din dansurile din sezoanele trecute ale emisiunii pe internet sau la tv, aflat in vizita la prietenii care aveau aparatele deschide pe Pro Tv vineri seara si incetul cu incetul a ajuns sa-i placa mult ce vedea si sa spuna „Eu de ce n-as incerca?!”. Odata inscris in cursa pentru implinirea unui vis, Dragos isi doreste in primul rand sa danseze si considera ca ar fi si mai frumos daca ar si castiga insa strategia lui este cucerirea ringului de dans pas cu pas: „Sigur ca va fi foarte frumos si daca voi castiga, dar, mai inainte de a ma gandi la asta, eu imi propun sa ma concentrez asupra unui obiectiv mai usor de realizat: sa raman in concurs pentru inca o editie si pentru inca una, pana la sfarsit, ca sa pot sa dansez cat mai mult.

E o provocare foarte mare, dar, daca ma uit mai atent la trecutul meu, mie mi-au placut intotdeauna provocarile.”, povesteste Dragos Bucurenci pregatit de aventura “Dansez pentru tine” care va incepe din 19 martie, la Pro Tv.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns