Connect with us

Reality Show

Dragoș Moștenescu la un pas de a părăsi Ferma vedetelor. Show-ul, lider de audienţă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Ieri seară, telespectatorii Ferma vedetelor au avut parte de un carusel de emoții, emanat de fiecare concurent în parte!

Suspansul, tensiunea, determinarea, forța și intensitatea la care s-a desfășurat duelul dintre familia Duban și cuplul Dragoș Moștenescu – Narcisa Suciu, au condus la un deznodământ fericit, plini de lacrimi și trăiri intense. Dragoș a fost cel care a pierdut duelul, însă el nu a părăsit Ferma vedetelor datorită eliminării Ronei Hartner print vot!

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, două zile consecutiv, și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 9.4 puncte de rating și 25.6% share. Aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmărit provocările fermierilor, iar în minutul de aur, de la 21:49, aproximativ 2.4 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți.

Tensiunile create în fermă, din momentul în care s-a pus pe masă posibilitatea eliminării prin vot și alegerea Ronei pentru a părăsi casa, a lăsat un gust amar care s-a resimțit la prima oră a dimineții. Când a venit ciobanul să o ia de acolo, Rona nu și-a luat la revedere de la colegii ei. Ea a schimbat Ferma vedetelor pe o fermă obișnuită, unde a primit sarcini și un loc al ei în care să se odihnească. Cum se va descurca ea singură cu volumul de muncă și lipsa ajutorului din partea celorlalți colegi, rămâne de văzut!

Nea Rață a inspectat sarcinile și a decis că pentru munca depusă în această săptămână, ei merită să primească 27 de bănuți pentru a-și cumpăra cele necesare de la negustoreasa Mărioara.

După ce Andrei Duban l-a ales pe Dragoș Moștenescu ca adversar la duel, prin tragere la sorți, Monica Bârlădeanu i-a vizitat la căsuțele dueliștilor și le-a oferit oportunitatea de a vorbi cu familia. Acesta a fost un moment de intimitate, care l-a copleșit pe Andrei, neputând să își controleze lacrimile când i-a auzit vocea fiului său implorându-l să vină acasă: „Îți doresc, Monica, din tot sufletul meu să simți ce simt eu!”, a spus el printre lacrimi.

Prima probă, Fă-ți singur gardul, a fost una foarte solicitantă din punct de vedere fizic. Ei au avut la dispoziție scânduri, cuie și fierăstraie pentru a construi un gard la fel ca cel expus în arenă drept model. După lungi ajustări, inspecții și retușuri, familia Duban a ieșit învingătoare.

La cea de-a doua probă, Catapulta, cele două echipe au trebuit să arunce cartofi în niște vase pregătite. Lupta a fost strânsă și Dragoș, împreună cu Narcisa, au reușit să egaleze scorul.

La cea de-a treia probă, Știuleții, cele două cupluri au trebuit să transporte porumbul fără a-l atinge cu palmele, pe un traseu suspendat.  Ei trebuiau să umple coșurile aflate la capătul traseului ce trebuia parcurs mutând scândurile pe care călcau. Andrei și Grațiela Duban au demonstrat că au fost mai rapizi și au câștigat primul lor duel.

Lacrimile de emoție au început să curgă șiroaie pe chipul Grațielei, iar vorbele sale și ale lui Andrei, faptul că au luptat cu toată forța lor, au creat un moment cu o încărcătură emoțională uriașă ce a fost simțit de toți.

 

Sâmbătă, de la ora 19:00, pe PRO 2, Andreea Ibacka și Octavian Strunilă vor comenta alături de Florin Busuioc, povestitorul fermei, și Paul Ipate, câștigătorul marelui trofeu de sezonul trecut, cele mai interesante imagini ce nu s-au văzut la PRO TV, la o nouă ediție Ferma după perdea!

Telespectatorii vor vedea cum a furat Natanticu mâncare de la negustoreasă, cât de bine se pricepe acesta la cântat și noi scenete jucate de ei în fermă. Plecarea Ronei nu este trecută cu vederea, ci va fi dezbătută pe larg, iar o demonstrație de catapultă pe echipe se va face pe prispa Ferma după perdea!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu luptă pentru premiul ”Poftiți la Nea Mărin” cu un scop caritabil

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Premiul de 2.000 de euro, oferit câștigătorilor în fiecare ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, le determină pe vedete să lupte aprig, chiar dacă sarcinile pe care le au de îndeplinit îi pun de multe ori în încurcătură.

Rivalii lui Nea Mărin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, nu și-au adjudecat până acum nicio victorie, însă asta nu îi oprește să caute cele mai eficiente soluții pentru a-și administra profitabil afacerea de la malul Mării Negre. Începând cu seara aceasta, de la 20:00, cei doi mărturisesc că au un motiv în plus să lupte, recunoscând că eforturile lor au la bază un scop caritabil.

Liviu Vârciu a fost impresionat de soarta unui băiețel pe care l-a cunoscut în tabăra lu Nea Mărin, iar neajunsurile familiei și traiul lor modest l-au impins să caute o metodă de a-i ajuta. Ce nu am putut eu să suport este că salteaua pe care dormeau copiii era umedă. Atunci îți dai seama că poți să faci ceva pentru niște oameni cu puțin, dar pentru ei să însemne mult. Dacă noi câștigăm acești 2.000 de euro, pe care ni-i dorim foarte tare, vrem să îl zăpăcim pe Nea Mărin în primul rând, dar să facem și un bine,vom munci și mai mult, ne vom concentra și tare.”, a declarat Liviu.

Tocmai din acest motiv, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu își doresc să învingă în cea de-a șasea ediție a reality show-ului, chiar dacă adversarii lor nu le dau prea multe șanse: ”Vrem să îi demonstrăm lui Nea Mărin că suntem capabili să facem mai mulți bani decât el ar putea să facă vreodată.”

În tabăra adversă, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Nicolai Tand și Cătălin Oprișan luptă alături de Nea Mărin. Prezența chef-ului maramureșean în echipă o încântă și îi dă încredere Marlenei, fostă finalistă ”Chefi la cuțite”, ce este convinsă că un aliat cu o experiență vastă în bucătărie va garanta succesul afacerii administrate de Nea Mărin. Până la verdictul final, însă, vedetele mai au de trecut prin multe peripeții care vor face deliciul telespectatorilor Antena 1, începând cu seara aceasta, de la ora 20:00, în cea de-a șasea ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Madagascar i-a surprins deja pe concurenții din ”Ultimul Trib”: ”Trebuie să îmi aduc copiii aici să vadă cât sunt de norocoși”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Exotica insulă africană Magadascar i-a îmbrățișat cu toate frumusețile sale încă din primele clipe pe cei 21 de concurenți din Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzată în această toamnă la Antena 1.   

Peisajele exotice și oamenii au fost primele lucruri care le-au captat atenția membrilor celor trei triburi care au ajuns în Madagascar. Imediat după sosire, cei 21 de concurenți au putut să își contacteze rudele și prietenii pentru a-i anunța că au sosit, apoi au predat telefoanele și și-au început aventura în ”Ultimul Trib”. Încântați de locurile văzute și de vegetația complet neobișnuită din insula africană, aceștia au fost însă și uimiți de condițiile grele în care locuiesc oamenii de aici.

Primul contact a fost la fel de interesant și pentru localnicii care i-au întâmpinat cu o petrecere tradițională și care le-au studiat concurenților nu doar hainele, ci și tatuajele sau părul albastru al Soranei. În cele din urmă, Ionuț Iftimoaie, Dima Trofim și Sorin Brotnei au început să se joace cu toți copiii care le-au ieșit în cale. ”Trebuie să îmi aduc copiii aici să vadă cât sunt de norocoși”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Dupã un zbor de aproape 24 de ore, cei 21 de membri ai celor trei triburi au ajuns, seara trecutã, în Madagascar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Drumul de peste 11.000 de kilometri pânã în Madagascar nu a fost lipsit de emoţii pentru cei 21 de curajoşi din „Ultimul Trib”. Iar dacã unii dintre ei au încercat sã profite de aceste ore pentru a citi sau pentru a se odihni, alţii au avut parte surprize neplãcute!

Este şi cazul Soranei, al Danielei Crudu sau al gimnastului Mircea Zamfir, care s-au luptat cu teama de zbor, accentuatã de câteva turbulenţe. Mai dezinvolţi, Dorian Popa şi Dima Trofim au socializat cu pasagerii şi au încercat sã afle cât mai multe detalii despre Madagascar. „Întotdeauna e bine sã te împrieteneşti cu un preot local”, a concluzionat Dorian, în timp ce Dima a conversat tot drumul cu o fetiţã de doar câţiva ani, care stãtea langa el.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending