HomeALL MEDIA„Dragostea din tei” varianta cantata de Rihanna si TI number one in SUA (vezi toate variantele hit-ului „Numa Numa”)

„Dragostea din tei” varianta cantata de Rihanna si TI number one in SUA (vezi toate variantele hit-ului „Numa Numa”)

Dupa ce formatia Ozone a cucerit lumea cu piesa “Mai a hi, mai a ho” – Dragostea din tei, Rihanna si T.I au reusit performanta sa aduca piesa pe primul loc in topul Billboard din SUA, informeaza televiziunea ABC.

Cei doi au realizat o piesa dupa celebra “Dragostea din tei“. Este o crestere spectaculoasa, avand in vedere ca a pornit de pe locul 80, urmand sa urce pana pe locul 1.

Creatorul piesei, Dan Balan declara pentru Stirile PROTV: “Este extrem de greu pentru o piesa sa ajunga pe primele pozitii in Billboard si asta pentru ca este extrem de greu sa ai, in acelasi timp, cea mai buna medie dintre difuzarile si vanzarile de pe intreg teritoriul Statelor Unite, criterii in functie de care se intocmeste topul Billboard“.

Dan Balan este primul compozitor roman ce a reusit performanta de a urca o piesa pe locul 1 in topul BillBoard.

De altfel piesa „Dragostea din tei” este favorita in intreaga lume, tinand cont ca slagarul este cantat in mai mult de 10 limbi!


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • piesa asta e cea mai tare!am vazut si video si e
    soooooooooooooooooooooooooooooooooooper!

Lasă un răspuns