HomeALL MEDIADragusanu: "Mi-am inceput viata sexuala la 17 ani. A fost o experienta trista, ala era un dobitoc"

Dragusanu: "Mi-am inceput viata sexuala la 17 ani. A fost o experienta trista, ala era un dobitoc"

Invitata la emisiunea lui Mihai Morar, Bianca Dragusanu a fost supusa unui sir de intrebari indiscrete, legate de viata ei intima.

Astfel am aflat ca frumoasa blonda a lui Bote doarme singura, insa apartamentul ei si al iubitului sunt perete in perete si isi pastreaza relatia vorbind foarte mult la telefon.

Si pentru ca s-a vorbit foarte mult pe tema „a fi swinger”, Bianca a fost intrebata daca si-ar schimba partenerul, iar raspunsul a fost suprinzator, „Da”. Prezenta si Marina Dina la emisiune, ea a raspuns cuminte ca nu doreste sa isi schimbe partenerul pentru a incerca lucruri noi si palpitante.

Cel mai picant detaliu pe care vedeta Playboy l-a oferit a fost cel legat de viata ei sexuala, mai exact de prima experienta sexuala.

„Mi-am inceput viata sexuala inainte de „Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experienta trista, ala era un dobitoc”, a marturisit Bianca Dragusanu plina de dezgust si cu acadeaua in gura.

Bianca Dragusanu

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns