HomeLIFE STYLEDrama Ioanei Tufaru…

Fata Andei Calugareanu si a lui Dan Tufaru, pe numele sau Ioana Tufaru, duce o viata de mizerie. Dupa moartea mamei sale viata ei s-a schimbat radical.

Suferind de o boala grava a glandei tiroide, Ioana nu poate sa lucreze, motiv pentru care lupta din greu sa se intretina dintr-un venit lunar de 3 milioane si jumatate, la care se adauga si drepturile de autor.  Viata ei este o succesiune de momente nefericite.

Desi este urmasa celebrei cantarete Anda Calugareanu, Ioanei nu i s-au deschise prea multe usi si nici prietenii nu dau semne ca o mai cunosc.  De doua ori a fost in situatia de a-si pierde locuinta, tocmai din cauza datoriilor mult prea mari acumulate la intretinere.

De fiecare data a avut noroc cu niste persoane darnici, care i-au achitat datoriile. Insa, de data aceasta Ioana trebuie sa achite pana in decembrie suma de 78 de milioane ca sa nu fie scoasa in strada.

Traiul mizer nu o mai fac sa se viseze la o familie. Desi are 32 de ani, Ioana nu vede nimic spectaculos  in a avea o familie, poate doar un copil.

Catalin Stama

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns