HomeALL MEDIADriftul de Noapte de la Radio 21 a dat startul Jocurilor Olimpice de Noapte (galerie foto)

Driftul de Noapte de la Radio 21 a dat startul Jocurilor Olimpice de Noapte (galerie foto)

DJ-ii Escu şi Andrei, realizatorii emisiunii « Driftul de noapte » duc umorul, ingeniozitatea şi  demenţa pe culmile maxime la Radio 21. Escu este binecunoscut pentru spiritul lui organizatoric, aşa că Driftul de noapte nu e niciodată în derivă şi toate acţiunile lor au un plan bine pus la punct. Cel puţin la început….

Cel mai recent demers al lui Escu şi Andrei este organizarea Jocurilor Olimpice de noapte!

« Cum primul sport trebuia să fie unul care să ne solicite condiţia fizică la maxim şi să pună la încercare articulaţiile, eu şi cu Escu am ales sportul numit „şah”. După un moment de gândire profundă, ne-am dat seama că sportul minţii ne dezavantajează clar şi am zis:”Hai să jucăm dame.”

Pe o tablă de şah făcută din coli de hârtie lipite cu scoci şi desenată cu marker-ul am aşezat 16 paharele de shot-uri în care am preparat niste băuturi „malefice, 16 combinaţii nebune de „cocktail molotov”. Ideea era ca fiecare să guste un cocktail preparat de celălalt şi să identifice ingredientele”, a explicat Andrei.

„Trebuia să ai 10 ani de experienţă ca degustător ca sa poţi simţi ceva, mai ales că trebuia să desluşeşti gustul de borş cu zahăr pudră, ceai de castraveţi plus piper măcinat, zeamă de murături plus boia, ulei plus bicarbonat de sodiu, etc”, a povestit Escu, puţin traumatizat după agresarea papilelor lui gustative.

Pedepsele pe care şi le-au dat unul altuia au fost pe măsura, spre deliciul ascultătorilor Radio 21. Astfel, Andrei a încercat să  tragă un prezervativ pe cap, dar acesta s-a rupt şi a rămas cu el aşa până la sfârşitul emisiunii, Escu şi-a făcut freza cu spumă de ras, Escu i-a aplicat lui Andrei o mască de fatţă din pastă de dinţi plus doi castraveţi pe ochi. Unul dintre cele mai extreme gesturi a fost acela că Escu i-a tăiat lui Andrei un crac de la blugi.

“M-am consolat repede, valsând cu gagica gonflabilă pe nume “SISI” pe care am făcut-o amândoi din baloane colorate. Ea mi-a alungat toată supărarea şi toate gusturile de toate felurile din gură, asta până s-a spart şi am rămas fără parteneră de dans”, a declarat amuzat Andrei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns