HomeLIFE STYLEDrum Box Production prezintă noul single şi videoclip Hara – ”Totaya Ye”! (video)

Drum Box Production prezintă noul single şi videoclip Hara – ”Totaya Ye”! (video)

Piesa este realizată în colaborare cu raperul român Mister M (are 3 single-uri semnate cu Island Def Jam Music Group UK, a făcut parte din 2 trupe, una rap,Karakteristik), şi un proiect cu Red House, Nr. 1 în top Experimental Reverbnation – Londra,UK) şi a fost produsă de Octav Paul (promotor pentru Ableton Live ca şi software de producţie şi Live-Act pe scenă, a avut numeroase colaborări cu label-uri indie din Germania, Spania, UK, Olanda şi totodată este primul producător din România care a dus proiectul SoundCloud Meetup la nivel de workshop deschis publicului în Kristal Glam Club), un tip extrem de talentat despre care vom mai auzi, cu siguranţă, multe lucruri bune!

Drum Box Production (http://www.facebook.com/DrumBoxProduction sau www.drumboxproduction.com) este o casă de producţie independentă care promite să ofere publicului român muzică de cea mai bună calitate prin intermediul unor artişti care vor completa perfect peisajul muzical autohton şi care se vor diferenţia prin ambiţie, determinare, originalitate, imagine, show şi, bineînţeles, piese demne de primele locuri în topuri. Echipa este formată din mai mulţi producători, dintre care îi amintim pe Octav Paul, Vlad Andrei şi Deniss.
Începutul este mai mult decât promiţător, ”Totaya Ye” fiind o piesă perfectă pentru radio, veselă şi motivantă, cu care trupa Hara va cuceri, cu siguranţă, şi inimile celor care nu le-au fost neapărat fani până în acest moment!

Hara a ales colaborarea cu DRUM BOX PRODUCTION pentru că “Suntem în căutarea unui sound nou, actual, competitiv cu piaţa muzicală românească la ora actuală, dar care să ne pună şi pe noi în evidenţă ca trupă de live”.

Clipul a fost regizat de Florin Botea şi a fost filmat în timpul unui concert pe care trupa l-a susţinut la Bistriţa!

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns