HomeTELEVIZIUNESportDuelul „alb-albaştrilor”, tranşat de portughezi! FC Porto – Malaga 1-0

Duelul „alb-albaştrilor”, tranşat de portughezi! FC Porto – Malaga 1-0

Duelul „alb-albaştrilor” din turul optimilor Ligii Campionilor a fost câştigat de FC Porto, care i-a administrat Malagăi a doua înfrângere în deplasare din istoria participărilor în Europa. Prima oară s-a întâmplat tot în Portugalia, cu Boavista (0-1), în sferturile Cupei UEFA în 2003.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Joao Moutinho în minutul 56, care a reluat în poartă pasa lui Sandro. Chiar dacă James Rodriguez a fost lăsat pe bancă de Vitor Pereira – tehnicianul apelând la serviciile sale abia în minutul 58 – , acest lucru nu s-a simţit în mecanismul „dragonilor”. Pellegrini a forţat pe final, dar schimbările sale nu au adus nimic nou pe tabela de marcaj.

Meciul a fost dominat clar de Porto, care a avut numai în prima repriză 10 şuturi pe spaţiul porţii. Ca o comparaţie, Malaga a tras primul şut pe poartă în minutul 74. Echipa lui Pellegrini a avut o posesie de doar 38%.

Chiar şi în aceste condiţii, returul din 13 martie, de pe La Rosaleda, se anunţă extrem de disputat, avantajul portughezilor fiind minim.

Echipele de start:

Porto 4-3-3

Helton – Danilo, Otamendi, Mangala, Alex Sandro – Lucho Gonzalez (CPT), Fernando, Moutinho – Izmailov, Jackson Martinez, Varela

Rezerve: Fabiano, Maicon, Andre Castro, James Rodriguez, Liedson, Atsu, Seba

Antrenor: Vitor Pereira

Malaga 4-4-2

Willy – Sergio Sanchez, Demichelis, Weligton (CPT), Antunes – Joaquin, Toulalan, Iturra, Isco – Julio Baptista, Santa Cruz

Rezerve: Kameni, Lugano, Camacho, Piazon, Duda, Portillo, Saviola

Antrenor: Manuel Pellegrini

ProSport

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns