HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDuminică de Paşte la Antena 1: Mihai Bendeac rămâne mut în fața unui concurent la „iUmor”!

Duminică de Paşte la Antena 1: Mihai Bendeac rămâne mut în fața unui concurent la „iUmor”!

În ediția specială de Paște a emisiunii „iUmor” un concurent îi va lăsa cu gurile căscate pe jurați. Și fără cuvinte, mai ales pe Mihai Bendeac, o performanță deloc ușor de atins pentru un candidat la premiul cel mare al emisiunii.

 

Îmbrăcat în frac, cu papion, concurentul care va sosi special din Franta pentru a participa la „iUmor” îi va surprinde pe toți cu un număr despre care nimeni nu va ști ce va cuprinde, la prima vedere. Să fie oare dansator, după cum încearcă să ghicească prezentatorul emisiunii, Șerban Copoț? Cântăreț de operă, după partitura și stativul care vor face parte din recuzita de pe scenă? Tot ce va dezvălui acesta înainte de a se înfățișa în fața juriului și publicului „iUmor” este că știe o melodie românească, „Dragostea din tei”, și că a mai performat acest spectacol în mai mult de 35 de țări.

 

La finalul show-ului, Mihai își va reveni cu greu din uimire, și va spune că pur și simplu marchează acest moment prin …tăcere. „Am un respect atât de mare pentru ceea ce am văzut, încât vreau să tac”, reacție cu care juratul își va surprinde inclusiv colegii. După acest număr, actorul va explica faptul că s-a simțit copleșit de admirație și că i s-a părut de-a dreptul impresionant tot ce a făcut acest om pe scenă, în primul rând din punct de vedere tehnic, într-un număr cu un nivel foarte ridicat de dificultate. „Am văzut un moment de perfecțiune și mi se pare incredibil”, va adăuga Bendeac.

 

Cheloo îl va ajuta pe Mihai și va urca el pe scenă pentru a strânge mâna concurentului, spunându-i acestuia „respectul nostru, îți mulțumim!”, caracterizând la rândul lui numărul ca unul „extraordinar, în care se simte munca, se simte luciditatea artistică”. „Sunt foarte curioasă ce poate să facă acest domn în finală. Și eu mi-l doresc în finală, sunt convinsă că va fi votat în consecință”, va menționa Delia, încântată de fiecare moment al spectacolului pe care îl va vedea pe scenă.

 

Ce anume va face francezul la „iUmor” de va reuși să fie atât de apreciat de jurații emisiunii, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția specială de Paște, duminică, de la ora 20:30.

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns