HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDuminica, la iUMOR: De la căzături de râs și aplauze direct de pe masa juriului, până la greva lui Bendeac sau lacrimi ale concurenților!

Duminica, la iUMOR: De la căzături de râs și aplauze direct de pe masa juriului, până la greva lui Bendeac sau lacrimi ale concurenților!

De la căzături de râs și aplauze direct de pe masa juriului, până la greva lui Bendeac sau lacrimi ale concurenților, a doua ediție „iUmor” are de toate. 

 

A doua ediție a emisiunii ”iUmor”, care va fi difuzată duminică 12 martie, de la ora 20:30, la Antena 1 va aduce pe scenă concurenți cu cele mai variate forme de umor și numere care vor lăsa juriul și publicul cu gura căscată. Pentru prima oară de la începerea noului sezon, Cheloo se va ridica în picioare și va aplauda un concurent, Mihai Bendeac va cădea de pe scaun de râs, iar Delia se va speria atât de tare încât va sări de la masa juriului, pregătită să fugă.

Un japonez și doi suedezi vor avea două apariții senzaționale, dar nici românii nu se vor lăsa mai prejos. De la numere de stand-up, la tratamente cu lipitori, din acestă ediție „iUmor” nu va lipsi nimic.

 

Juriul va avea reacții pe măsură, astfel Delia îi va spune unui concurent „Așa slăbuț, simpatic, cu o față isteață, o privire sclipitoare… Mi-a plăcut mult de el. Ești drăgălaș”, acesta venind pe scena „iUmor” cu foarte multă auto-ironie, într-un număr de stand-up bine primit. „Ai un stil extrem de personal de a face treaba asta”, i-a spus și Bendeac, remarcând și un tic al concurentului care îl face special. Care este acest tic, despre care tot Delia spune că îl face să arate ca un „hamster care sughite”, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20:30.

 

Și tot atunci, publicul „iUmor” va vedea pentru cine s-a urcat Bendeac pe masă pentru a-l aplauda la scenă deschisă, pe cine a făcut tot el să plângă, dar și din cauza cui a intrat în grevă spunând „sunteți doi oameni care au venit să mă chinuie”.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns