HomeMAGAZINEvenimenteChillin’ out time, duminica, la „Queen & Clown Pub”

Chillin’ out time, duminica, la „Queen & Clown Pub”

Pentru ca e duminica „Queen & Clown Pub” va invita la o seara de relaxare cu muzica chillout intr-un cadru intim! La Chillin’ out Time ai parte de o gama variata de cockteiluri si bauturi speciale in fiecare zi de duminica numai la „Queen & Clown Pub” din Centrul Istoric al Capitalei, Strada Franceza, nr.30.

After so much music, dance and party all weekend, come relax with us! A cold & light drink will put you in the right mood! Why you don’t try:
CRABBIES – Ginger Beer – 15 Lei
Cider 750ML- VAL de RANCE Rose/Brut – 25 Lei
WINES – Terra Romana – 12/60 Lei glass/bottle

Intrarea este libera! In plus, in fecare zi de la orele 12-19 este Happy Hours la „Queen & Clown Pub”; la doua bauturi cumparate a treia este din partea noastra! Oferta este valabila la vin, bere draught si cocktails.

„Queen & Clown Pub” este locul tau “British” din Centrul Vechi al Capitalei unde poti avea o seara minunata alaturi de cei dragi cu bere englezeasca, karaoke si petreceri “hot” seara de seara in stilul oldies cu muzica anilor ’70-’90. Stilul englezesc vintage-clasic il gasesti la „Queen & Clown Pub” pe strada Franceza nr.30 din Centrul Istoric al Bucurestiului!

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns