HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDuminica, la Romania, te iubesc: Destinul tragic al unuia dintre cele mai faimoase branduri din România – ARO

Duminica, la Romania, te iubesc: Destinul tragic al unuia dintre cele mai faimoase branduri din România – ARO

Duminică, 14 octombrie, de la 18:00, o nouă anchetă marca România, te iubesc! dezvăluie adevăruri dureroase.

 

Dacă înainte de ’89 românii se luptau să dobândească o maşină de teren românească, acum peste ARO se aşterne praful istoriei. Duminică, 14 octombrie, la România, te iubesc! corespondentul Ştirilor ProTv Cosmin Savu încearcă să descâlcească încrengătura de afaceri şi de personaje care au jucat un rol nefast în istoria acestui brand. „Maşina care s-a aflat în top 5 maşini de teren vândute în lume a devenit subiectul unui experiment eşuat în lungul şir de privatizări din România post-decembristă”, a declarat Cosmin Savu. „O bătaie de joc la adresa generaţiilor de muncitori din Muscel, cei care păstrează viu spiritul maşinii româneşti. Politicieni, oameni de afaceri dubioşi şi foşti angajaţi de servicii secrete, cu toţii au jucat un rol în istoria fatală de la ARO”, a completat corespondentul Ştirilor ProTv.

O nouă anchetă de proporţii, desfăşurată pe mai bine de două luni, duminică, 14 octombrie, de la 18:00, la România, te iubesc!.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns