HomeLIFE STYLEDuminica la tv: Divertis, Restaurare, Super Bingo, Efect 30 sau 100% Adevărat… tu ce alegi? (vezi sondaj)

Duminica la tv: Divertis, Restaurare, Super Bingo, Efect 30 sau 100% Adevărat… tu ce alegi? (vezi sondaj)

Duminica este ziua cand toate televiziuniile au programe „cu greutate”, iar miza acestora este audienta cat mai mare. Daca pana cum sambata era ziua cand posturile tv se „bateau” pentru telespectatori acum duminica este ziua cea mare.

Daca e sa ne uitam intr-un program tv vom vedea ca „spuma” este difuzata in aceasta zi a saptamanii si asta pentru ca oamenii isi petrec ziua in fata micilor ecrane.

Am ales posturile generaliste si in special cele din top 1o.

Iata ce putem urmarii duminica la televizor…

PRO TV mizeaza pe stiri si divertisment. Ora 18 – Romania te iubesc ora 19- Stirile ProTv (cel mai urmarit program al zilei), apoi incepe comedia cu cei de la Divertis – Land of Jokes de la ora 20:45 apoi imediat intra in scena Serviciul Roman de Comedie. Seara se incheie la ProTv cu Jugaru Shukaru’ (22:45, reality show) si Ambientalia (divertisment, 2009).

TVR 1 are in program cultura si film . Ora 16:00 – Restaurare, campanie tv care vine in sprijinul reconditionarii unor monumente/vestigii istorice. Danutz SRL, Supermarket de divertisment prezentat de Dan Bitman , live de la ora 17:00.  Spre seara incep filmele : Departe de Africa (film artistic 21:10) si Battlestar Galactica (serial. 23:55).

Antena 1 pune in joc fotbal si concurs. Meciul serii ce va aduce in fata televizoarelor multi telespectatori este difuzat de la ora 20, Liga I, Steaua – Rapid. Deliciul serii incepe la ora 22 cu Romica Tociu si Cornel Palade – Super Bingo Metropolis !

Prima ne delecteaza cu reality show-uri si serial romanesc. Cireasa de pe tort debuteaza la ora 19:00 iar longevivul reality show, Schimb de mame de la ora 20:30. Surpriza serii de la Prima incepe la ora 22 cu serialul romanesc Efect 30, in rol principal Andreea Raicu.

Kanal D are pentru seara de duminica film si divertisment. Vacanta Mare- Leana si Costel (redifuzare) de la oa 17, In papuci de vedeta, reality show prezentat de Andreea Banica (19:15). Seara incepe la Kanal D cu filmul artistic Boa pentru piton (20:15- actiune Sua,2004). Cove ne prezinta Fata lui Tata de la ora 22:15.

OTV senzational sau nu, 100% Adevarat, show-ul de milioane incepe la ora 20, prezentat de Ramona Badescu si Pepe. In miez de noapte Dan Diaconescu Direct ne vegheaz.

Cum vedeti masurile anticriza anuntate de Traian Basescu de reducere a salariilor si a pensilor

View Results

Loading ... Loading ...

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • la Steaua- Rapid si bingo ..ambele pe Antena1 🙂

  • eu ma uit la restaurare si apoi inchid tv-ul…. ca de castigat nu se mai pune problema ….(otv)

Lasă un răspuns