Connect with us

ALL MEDIA

Dumitru Dragomir neaga implicarea in achizitionarea postului Etno TV

Published

on

 

Surse din piață vorbesc despre faptul că Etno TV ar fi fost achiziționat de Mitică Dragomir și că director va fi jurnalistul sportiv Horia Ivanovici, scrie Reporter Virtual.

După despărțirea de Digi Sport, moderatorul Horia Ivanovici a revenit pe micile ecrane pe 30 septembrie anul trecut la Etno TV, cu emisiunea Fanatik Show. El explica atunci pentru Radio GSP de ce a ales această televiziune:

“Am avut ofertă mai bună de la Realitatea, dar am ales Etno TV pentru că am prime-time. Şi pot sta cît vreau, depinde de evenimente”.

L-am contactat pe Mitică Dragomir în această dimineață. Fostul șef al LPF neagă implicarea sa în acest proiect:

„Nu dragă, nu sunt eu acolo, sunt alții. Zvonurile au pornit după niște mișcări pe care le-am încercat eu… În ceea ce mă privește, eu îmi mențin conferințele de presă din fiecare marți, cine vrea să transmită, să transmită și o să-mi fac un site. O s am și o emisiune. O să vedeți, o să fac multe lucruri”.

În ceea ce-l privește pe Horia Ivanovici, Mitică Dragomir afirmă: „Horia e băiat deștept. O să facă multe lucruri bune acolo. O să vedeți”.

La rândul său, Horia Ivanovici spune că „zvonurile sunt o aberație”:

„E o prostie. Cine poate să facă așa ceva în condițiile în care Etno a fost de Anul Nou pe locul 3 în audiențe la nivel național? Și cum să-ți treacă prin cap acum să faci un post TV de sport nou când concurența este atât de mare, cu Sport.ro, cu DigiSport, care sunt foarte puternici, cu Eurosport, care a luat Premier League?”.

Horia Ivanovici spune că își va continua emisiunea sportivă de la Etno TV, dar că se va concentra în acest an pe site-ul său cu profil sportiv, www.fanatik.ro.

În septembrie, după despărțirea de RCS, Ivanovici a anunţat că va da în judecată compania de cablu şi a dezvăluit salariul pe care îl avea la Digi Sport:

“Sper că stau foarte bine cu banii, le-am trimis deja o notificare. Nu este în regulă ceea ce s-a întîmplat. La tribunal, birjar, la tribunal! Le cer salariul meu până în august 2014, adică 250.000 de euro până atunci. Da, luam 25.000 de euro lunar, nu 20.000 cum a apărut. Dar plăteam toţi invitaţii, toată producţia, rămîneam cu jumătate din banii ăia!”.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Radio

Exclusiv la DigiFM, Horia Tecau: „Nu e un regret medalia olimpică”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

În această dimineață la Digi FM, Horia Tecău a vorbit despre rolul părinților în viață tinerilor jucători de tenis. Cătălin Striblea a stat de vorbă cu cel mai bun jucător de dublu al României la interviurile de colecție pe pagina de facebook Digi FM.

„Părinții să nu uite că acei copii care încep să joace tenis sau orice alt sport au nevoie de un părinte, în primul rând, și după de un antrenor de tenis. Tu, ca părinte, devii antrenor de tenis și nu mai ești părinte, e dificil acolo. Cred că rolul părintelui este să găsească educatorii, antrenorii potriviți pentru copilul lui, în care crede, îl poate dezvolta într-un mod sănătos și să îi ofere condițiile necesare”, a spus Tecău.

Tenismenul a avut parte de o perioadă grea, atunci când a pierdut 3 finale consecutive de Grand Slam.

„Începusem să mă gândesc dacă voi mai avea oportunitatea să ajung într-o finală de Grand Slam și dacă voi putea câștiga vreodată. Îmi lipsea acea încredere în mine și acea credință până la final. Ca să joci o finală e foarte diferit, față de o semifinală, e altă încărcătură, e meciul suprem. Dacă nu ai pe cineva în jur care să te facă să înțelegi de ce ai nevoie ca să câștigi, e mai greu.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle dacă Horia Tecău regretă că nu a devenit și campion olimpic.

„Nu e un regret medalia olimpică. Cu toate că e foarte greu să fii acolo pe podium, eram bine pentru că am avut câteva minute de pauză, în care ne bucuram că eram acolo, dar era și regretul că am fost atât de aproape.”, a spus tenismenul.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Published

on

 

Vineri, 21 septembrie 2018, directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi, a fost ales în funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă, în cadrul Conferinței EANA de la Varșovia, Polonia.

La Varșovia a avut loc în perioada 20-21 septembrie întâlnirea șefilor agențiilor de presă membre EANA, ocazie cu care a fost aleasă și noua conducere a Alianței: Peter Kropsch, CEO dpa (Germania), președinte, Michalis Psilos, CEO ANA-MPA (Grecia), și Jiri Majstr, CEO CTK (Cehia), membri în board.

În cadrul Conferinței s-a discutat și despre provocările actuale din domeniul media, despre întărirea colaborării dintre agențiile membre, dar și despre directiva privind drepturile de autor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Digi FM lansează campania de imagine “Ca să știi” – toamna 2018

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Digi FM iese din studioul radio și merge în stradă, alături de ascultători. “Ca să știi” este și în acest sezon out of home, nu doar On Air. Campania de imagine urmărește să apropie publicul de radio de cea mai inspirată combinație de știri și muzică, difuzată exclusiv la Digi FM.

„În prezent, Digi FM ajunge săptămânal la peste două milioane de ascultători. După trei ani de la prima emisie, aceasta este o reușită datorată muncii de echipă, un rezultat care ne determină să continuăm investițiile pentru susținerea creșterii. Ne dorim ca Digi FM să fie, în continuare, principalul reper al zilei pentru cei care apreciază calitatea informației, alternanța dinamică între știrile și hit-urile zilei, dezbaterile documentate despre evenimentele actuale”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi|RCS&RDS.

Campania de imagine din această toamnă continuă seria veștilor bune despre Digi FM, marcată de rezultatul sondajelor recent făcute publice. Conform studiilor de audiență pe valul de vară (aprilie – august 2018),  Digi FM are la nivel național o cotă de piață* care l-a dus pe locul 4 în topul celor mai ascultate radiouri din România.

Ca sa știi – Digi FM 2018” se desfășoară în perioada 17 septembrie 2018 – 17 decembrie 2018 la nivel național. Vizualul campaniei se va vedea pe mijloacele de transport public din București și din țară, pe una dintre rețelele de LED screen-uri din București și din țară, în rețeaua de metrou și pe stâlpi, sub formă de steaguri, în București.

Sloganul “Ca să știi” a fost lansat în 2017, printr-o campanie On Air, continuată și în OOH.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending