Connect with us

BUSINESS

Dunlop lansează Sport Classic, cea mai nouă anvelopă a sa de Înaltă Performanță proiectată pentru mașini clasice

Published

on

 

Dunlop, una dintre mărcile de anvelope de ultra-înaltă performanță de top la nivel mondial, anunță lansarea noii sale anvelope Dunlop Sport Classic, venind în întâmpinarea nevoilor conducătorilor de mașini clasice cu o anvelopă optimizată pentru vehicule de înaltă perfromanță din anii ‘60, ‘70 și ‘80.

 

Moștenire vintage puternică

Anvelopa Dunlop Sport Classic este cea mai nouă dintr-o serie lungă de anvelope care dau posibilitatea conducătorilor de mașini clasice să se bucure de puternica moștenire Dunlop. O scurtă incursiune în istorie arată faptul că din 50 și până în 70, Dunlop și-a câștigat un bun renume cu gama Racing Tires (dintre care s-au remarcat cu precădere profilele Crossply CR65 și R5) pentru mașinile de la clasele Touring și GT de la Le Mans. De asemenea în anii ‘60, Dunlop a lansat anvelopa Aquajet în cadrul  segmentului de înaltă performanță. Angajamentul ferm al Dunlop față de piața de anvelope pentru mașini istorice înseamnă păstrarea în producție a acestor două game de produs, pentru a permite conducătorilor și piloților de mașini istorice să continue să folosească produsul autentic.

 

Aspect clasic, performanță modernă

Anvelopele Dunlop Sport Classic oferă posesorilor de mașini clasice tot ce e mai bun din aceste două cuvinte: un aspect și o senzație de clasic, combinat cu o performanță modernă a manevrabilității și frânării. Cea mai recentă construcție și cele mai noi tehnologii ale compusului furnizează aderență, stabilitate și precizia direcției atât în condiții de carosabil umed cât și uscat, în timp ce profilul benzii de rulare are o aparență tipic autentică prețuită de posesorii de mașini clasice.

 

Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA: “Venind în întâmpinarea unei cereri în creștere pe această piață și fiind construită pe moștenirea istorică a mărcii, Dunlop este mândru să ofere conducătorilor de mașini clasice o anvelopă care să arate autentic și clasic, având incorporate tehnologii moderne de înaltă performanță.”

 

Compusul modern pe bază de siliciu livrează o adaptabilitate sporită la suprafețele de drum, care are ca rezultat o excelentă aderență pe carosabil umed și o performanță sporită a frânării.

 

Caracteristici și beneficii:

Profilul clasic al benzii de rulare, cu caneluri optimizate și cu un număr mare de blocuri multi-orientate, generează numeroase margini tăioase pentru o aderență sporită. Împreună cu distribuția eficientă a canelurilor în profilul benzii de rulare pentru o mai bună evacuare a apei, banda de rulare oferă o aderență îmbunătățită pe carosabil umed și în condiții de acvaplanare.
Suprafața armată de ultimă generație asigură o carcasă mai putenică*, garantând o pată de contact on-road optimizată. Aceasta conferă stabilitate anvelopei și precizie direcției, chiar și la viteze mari.

 

 

Cea mai recentă tehnologie pentru blocurile umerilor laterali, cu blocuri robuste și legături ranforsate, furnizează o duritate sporită* pentru a optimiza transmisia forței. Aceasta oferă manevrabilitatea și frânarea îmbunătățite pentru carosabil uscat*, așteptate de la anvelopele moderne de ultra înaltă performanță, în timp ce sentimentul tipic de mașină clasică al direcției rămâne același.

 

 

Anvelopa este disponibilă din mai 2017, și vine în următoarele dimensiuni:

Dimensiunea anvelopeiDisponibilitate Echipare pe mașini
165/80 HR15  87 H1-iul-2017Porsche 356, 911, 912, 914; VW Käfer, Karmann; Volvo Amazon, PV 544
185/80 HR14  91 H1-Aug-2017BMW 2000 CS; MB W108, W116; Opel; Triumph Stag
185/80 VR15  93 W1-Aug-2017Aston Martin DB5, DB6; Bentley S1/S2; MB 300 SL;  Jaguar E-Type; Mk 2;
195/70 VR14  91 V1-Mai-2017Alfa Romeo Montreal; BMW 2,5-3,3L; Chevrolet; Ford USA; Glas 2600; MB /8, W 123;, Pagode W113, Opel Commodore, Monza, Senator; Rover Vitesse, 3500; Ferrari Dino front axle
205/70 VR14  95 W1-iul-2017BMW CSI; Bitter CD; Chevrolet; Ferrari Dino,308; Fiat Dino; Ford USA; MB : SL R/W107, W108, W116, W126; Opel Diplomat;
185/70 VR15  89 V1-iun-2017Austin Healey; Jaguar Mk2; MG A; Porsche 356; 911; 924; Triumph TR; VW Käfer;
205/70 VR15  96 W1-Aug-2017Ferrari 250 GT; Jaguar Mk II, E-Type, XJ; MB 300 SL; Rover 3,5;
215/70 VR15  98 W1-iul-2017Aston Martin, Ferrari 365 GT, GTB, GTC; Jaguar Double Six, Jensen Interceptor; Maserati Khamsin;
205/60 VR13  86 V1-Aug-2017BMW 02, E21; Ford Capri, Escort; Opel Ascona, Manta; VW Golf I, II;
215/60 VR15  94 V1-iun-2017Porsche 356, 911 (HA); Audi Quattro 100, 200 Typ 44; Jaguar; Volvo;

 

 

Despre Dunlop

Dunlop este unul dintre producătorii de anvelope de înaltă şi ultra-înaltă performanţă lideri la nivel mondial, cu un impresionant palmares de succese în motorsport. Experienţa extinsă a Dunlop în cursele de profil a condus la dezvoltarea de tehnologii inovative pentru anvelopele proiectate pentru condusul auto de zi cu zi.Căutând mereu să maximizeze plăcerea de a conduce, Dunlop oferă tuturor tipurilor de conducători auto performanța și durabilitatea celor mai recente tehnologii pentru anvelope. Pentru mai multe informații despre Dunlop, vizitați www.dunlop.ro

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BUSINESS

Erbicidul total – utilitate și mod de aplicare

Published

on

 

Culturile în general, indiferent de tipul lor sunt supuse riscului de a dezvolta dăunători, incluse fiind în categoria acestora și buruienile.

Este atât cazul culturilor de viță de vie, cât și a celor de legume, a plantațiilor de pomi fructiferi și lista de exemple poate astfel continua. Soluțiile inventate de-a lungul timpului legate de eliminarea dăunătorilor de pe suprafața culturilor au fost mai mult sau mai puțin eficiente. Au influențat rezulatele oferite și diverși factori – cantitățile utilizate prin raportarea la anumite suprafețe, tipul erbicidului și așa mai departe.

Fitoconsult este un magazin online specializat în produse pentru prevenția și stoparea dăunătorilor și a bolilor întâlnite în rândul culturilor agricole și industriale. Acesta propune publicului interesat soluții variate constând în erbicide de categorii multiple. Mai departe este realizat un scurt ghid ce vizează opțiunile de erbicid total – Fitoconsult.ro.

 

Erbicidurile totale și aplicarea lor

Erbicidarea unui teren de cultură trebuie să fie realizată ori  înainte ori după terminarea acesteia, după caz. Soluția optimă în ambele situații este erbicidul cu conținut de glifosfat, pe care cei mai mulți îl cunosc sub conceptul de erbicid total. Este cel cu putere de acțiune asupra unei varietăți de buruieni.

Pentru a ține sub control plantele nedorite, se utilizează una din cele două categorii de erbicide – selective sau neselective. Cele dintâi au efect nu doar de eliminare a buruienilor, ci și de a proteja plantele în cauză, la rândul lor regăsindu-se sub două forme: erbicide preemergente si postemergente. Se utilizează cele preemergente înainte de semănat, de plantat sau de a răsări culturile ori după semănat. Celelalte sunt pentru perioada vegetativă, când deja planta de bază, dar și buruienile sunt răsărite.

Cealaltă categorie, a erbicidelor totale sau neselective se referă la soluția ce combate orice tip de buruiană: atât a celor cu frunza îngustă, cât și a celor cu frunza lată.

Soluțiile de erbicidare totală oferite pe fitoconsult.ro trebuie aplicate pe buruiana verde. Aceasta trebuie să aibă măcar 10 cm ca să îi fie afectat sistemul radicular. Se recomandă un număr de 2 sau 3 erbicidări anual în cazul unor terenuri mediu sau puternic îmburuienate.

De asemenea valabil în cazul unui erbicid total – Fitoconsult.ro prezintă informații despre posibilitatea aplicării acestuia și pe miriști, respectiv după ce au fost recoltate cerealele prășitoare sau cele păioase.

Utilizarea corectă a unui erbicid total este esențială pentru o productivitate optimă și roade bogate la vremea recoltei. Iată care sunt elementele de avut în vedere pentru o aplicare optimă.

  • Echipamentul utilizat pentru stropirea cu soluție
  • Cantitatea optimă pentru fiecare hectar
  • Întinderea suprafeței de tratat

În cazul suprafețelor mai mici sunt potrivite echipamente pentru pulverizare ca atomizorul sau vermorelul. Se poate categorisi ca fiind calea cea mai practică de aplicare a erbicidului și de a elimina plantele dăunătoare.

Cum acționează erbicidul?

Acesta este absorbit în frunzele buruienilor, motiv pentru care este important a fi aplicat tratamentul când acestea sunt suficient de mari pentru o absorbție optimă. Este modul cel mai sigur de a obține rezultatele dorite, cu efect scontat. Încep să se vadă rezultate după 5 zile de la aplicare.

 

Erbicidul total și efectele sale asupra culturilor

Cei reticenți vis a vis de o asemenea soluție pentru tratarea culturilor de dăunători trebuie să știe că, ales corect, erbicidul nu are nici un efect asupra semințelor din sol. Omoară buruienile de pe suprafața culturilor agricole, doar că nu elimină riscul complet de reapariție a dăunătorilor. Este recomandat a fi folosit în principiu acolo unde nu se dorește salvarea niciunei plante, respectiv unde se dorește realizarea unei curățenii complete. Dacă este cazul de plante, trebuie evitat contactul cu soluția chimică.

Interesul utilizatorilor ar trebui să vizeze și consecințele contactului dintre erbicidul total și pielea. Cu toate că nu prezintă nici un fel de toxicitate pentru corpul uman, de preferat este a evita contactul de orice fel. Singurele care sunt influențate de această soluție chimică sunt organismele acvatice, însă nu este cazul.

Iată deci că agricultorii au la dispoziție produsele necesare pentru a combate dăunătorii de pe culturi. Aplicarea corectă, respectiv prin respectarea indicațiilor oferite de producător este modalitatea de a obține rezultele dorite. Cei interesați pot comanda produsele dorite în cantitățile necesare de erbicid total de pe Fitoconsult.ro, la prețuri accesibile și de înaltă calitate.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Miresele din capitală au gusturi fine! Cum se pregătesc acestea pentru nunta perfectă?

Published

on

 

Sezonul estival ne instigă la distracție și evenimente pe care le trăim altfel la temperaturi de vară. Garden party-urile, dar mai ales nunțile sunt sărbătorite cu un vibe plin de efervescență sub razele de soare ce se sting în piscinele cristaline ale restaurantelor de lux ale Capitalei.

Fericite că și-au găsit, în sfârșit, sufletul pereche, cuplurile din showbiz se aventurează în planificarea unei nunți de poveste (evident, una modernă). Totuși, care sunt premisele unei nunți perfecte, capabile să desăvârșească cele mai pretențioase gusturi ale invitaților speciali? Vom afla în cele ce urmează!

 

Meniurile dau gust, în timp ce muzica întreține caracterul prestigios al petrecerii

Planificarea unei nunți este o adevărată aventură pentru cuplurile care doresc să se căsătorească în această vară, însă restaurantele se întrec în oferte imposibil de refuzat. Astfel, rezervarea unui local de lux se efectuează cu mult timp înainte de fericitul eveniment, însă, cum întotdeauna există detalii care fac diferența, la fel de importantă este și alegerea ținutelor pentru cununia religioasă și petrecere. Burlăcițele preferă să se complacă în povestea clișeică a prințesei cu rochie tip sirenă, în timp ce mirii mizează pe vestimentații cambrate pe trupurile lor adonice. Dansul mirilor este de departe punctul culminant, la mare căutare fiind o formație de nuntă precum Amatis din București, care are în repertoriu cel puțin una dintre piesele ce au devenit must-uri muzicale.

 

Jurăminte eterne pe acordurile cosmpolite ale unui band live

Nu mai este un secret faptul că atmosfera îi determină pe invitați să ofere un dar de nuntă consistent. Majoritatea nunților prezentate în media sunt recunoscute datorită sumelor astronomice care s-au vehiculat în presă, oferite grație bunei dispoziții care a tronat asupra evenimentului. O nuntă impecabilă trebuie să fie completată cu un repertoriu echilibrat din perspectiva stilurilor și a gusturilor muzicale impuse de invitați. Piesele trupei Amatis au făcut istorie la nunțile din Capitală, devenind un must al evenimentelor de clasă desfășurate în locațiile exclusiviste.

Succesul unei nunți cu mulți invitați constă în selecția optimă a unui band profesionist și experimentat în astfel de evenimente. Deși este posibil ca rezervarea localului să lase o urmă serioasă în bugetul dedicat nunții, colaborarea cu un band live nu este atât de costisitoare pe cât s-ar părea. Plata unui band live se efectuează în funcție de durata show-ului și, cum trupa Amatis garantează o atmosferă incendiară la orice eveniment, cu siguranță darul de nuntă va reuși să acopere o parte importantă din acest cost!

 

Ce se mai află pe lista viitoarelor mirese?

În mod cert, nicio nuntă nu va avea loc dacă mireasa nu este complet mulțumită de ținuta, machiajul și parfumul ei. Potrivit maeștrilor parfumieri, miresele aleg să poarte un parfum unic în ziua nunții lor, întocmai pentru a le aminti de clipele de neuitat celebrate cu fast. În mod ideal, un parfum bun și intens ar trebui să garanteze o persistență de până la 10 ore cu un siaj moderat, pentru ca prezența miresei să nu fie una ostentativă, ci mai degrabă să reflecte amprenta personalității acesteia.

Un machiaj deosebit este completat de parfumuri în tonuri calde de ambră, iasomie și acorduri lemnoase, așa cum este parfumul de dama Thierry Mugler Alien, pentru un caracter senzual, dar nu sunt ocolite nici accentele de pielărie și cardamom, pentru o intensitate viscerală care însoțește în detaliu ținuta de seară. De cealaltă parte, mirii preferă parfumurile în combinații fresh – picante, ca de pildă un cocktail de grapefruit și lemn de santal, însă nu se dau în lături nici de la gravele note orientale. Pentru un echilibru perfect, cuplurile ar trebui să poarte în ziua nunții parfumuri complementare, ce debutează într-o notă florală, continuă cu o atingere citrică și sunt finisate prin cremozitatea lemnului vanilat.

Interesate ca totul să iasă perfect în ziua nunții lor, viitoarele mirese se concentrează pe detalii care acordă o notă distinctă fericitului eveniment. De la produse cosmetice și îngrijire personală, coafură și până la parfumul pe care aleg să îl poarte în combinație cu rochiile accesorizate cu cristale Swarovski, crema feminină a showbiz-ului freamătă în ultimele zile din august cu privire la stabilirea ultimelor detalii. Din fericire, repertoriul live al trupei Amatis reușește să restabilească atmosfera pe durata evenimentului, ceea ce le permite mirilor să se bucure unul de celălalt fără grija invitaților.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Recomandări pentru alegerea furtunului potrivit de grădină

Published

on

 

Cei care au o pasiune pentru creșterea florilor, respectiv pentru cultivarea de legume, ori care dețin gazon artificial, parcele pe care cultivă diferite plante, neapărat necesar este un furtun de grădină. Acesta trebuie să prezinte o calitate corespunzătoare și să ofere o manevrabilitate pe măsură, pentru eficiență sporită în utilizare.

Tehnovest, specialist în piese automatizări variate, iese în întâmpinarea publicului interesat cu o serie de recomandări în ceea ce privește alegerea furtunului de grădină. De altfel, acesta pune la dispoziție și o varietate de opțiuni constând în furtunuri cu proprietăți diferite, în funcție de necesități.

Udarea regulată, în mod adecvat, poate fi efectuată întocmai într-o manieră confortabilă cu un furtun atent ales. Iată care sunt aspectele de urmărit în acest sens și care sunt recomandările specialiștilor Tehnovest.

Materialul

Este aspectul de care va depinde rezistența furtunului, deci totodată și durabilitatea. Tot acesta dictează si flexibilitatea, respectiv aplicațiile pentru care este potrivit.

Modelele din cauciuc,de altfel și varianta clasică, este preferată datorită rezistenței deosebite pe care o prezintă în contact cu temperaturile mari și diversele oscilații ale acestora. La fel și în cazul presiunilor  prezintă proprietăți deosebite.

O altă variantă este cea a furtunului din nylon, un material ușor, dar totodată flexibil, ce permite o depozitare simplă și fără efort. Nu este recomandat însă pentru transportarea de lichide cu temperaturi ridicate.

Plasticul este un alt material de luat în considerare vis a vis de alegerea furtunului. Prezintă în general costuri modeste și reprezintă o soluție temporară pentru udarea grădinii.

Sunt o recomandare din partea specialiștilor Tehnovest furtunele armate întrucât prezintă plusuri în ceea ce privește durabilitatea și rezistența înaltă. De altfel o opțiune recomandată este și cea a furtunelor din silicon. Este un material de asemenea flexibil. Rezistă la presiuni medii, dar este de preferat a se evita variațiile de valori de temperatură, pentru că îi afectează iremediabil structura.

Desigur că și alți factori trebuie luați în vedere pentru a opta pentru nu furtun corespunzător.

Presiunea

Aceasta dictează alegerea furtunului în sensul că trebuie să prezinte caracteristici  bine determinate pentru o utilizare sigură și durabilă. O presiune mai ridicată solicită utilizarea unui furtun armat. De preferat este să prezinte întărituri, astfel ca furtunul să asigure o întrebuințare de durată. O presiune mai joasă ori una normală favorizează și folosirea unui furtun din cauciuc.

Dimensiunile

Se observă diferența din punct de acest punct de vedere în momentul folosirii. O lungime optimă este cea care permită executarea manevrelor fără a incomoda sau disconforta utilizatorul. În cazul terenurilor de suprafețe mari sunt optime lungimi asemenea, peste 20 metri. Raportarea la parametru de irigat este ideală. Pentru a stabili diametrul furtunului, trebuie avute în vedere aspecte precum presiunea apei, debitul, lungimea.

Temperatura

Nu în cele din urmă, acest factor prezintă o importanță deosebită. Dacă este vorba despre transportarea unui lichid fierbinte, ideal este un material care să nu îl deformeze. Atât razele soarelui, cât și respectivele temperaturi pot afecta în timp durabilitatea și integritatea furtunului. Un model cu rezistență sporită este potrivit în acest sens.

Astfel de elemente dictează alegerea furtunului de grădină potrivit. Cei interesați de achiziții echitabile găsesc răspunsuri întocmai pe tehnovest.pneumatikatlas.com.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending