HomeALL MEDIADupă 9 ani, Virgil Ianţu pleacă de la Prima!

După 9 ani, Virgil Ianţu pleacă de la Prima!

Virgil Iantu pleaca de la Prim TV, el nereusind sa ajunga la o intelegere in vederea prelungirii contractului cu postul informează evz.ro

„Da, nu mai am nici o colaborare cu Prima TV şi în curând o să dăm şi un comunicat, eu şi colegii de la Prima. Sunt în discuţii cu alte televiziunipentru alte  proiecte, dar nu pot comenta nimic până nu se clarifică lucrurile aici”, a declarat Ianţu.

Reprezentanţii Prima TV au declarat, la rândul lor, că a fost vorba de neînţelegeri între părţi. „Nu a plecat, doar că nu i s-a prelungit contractul. Dar se poate continua oricând, cine ştie, poate peste o lună, peste două, peste un an”, a declarat Magda Istrate, responsabil de comunicare al postului.

Şi Ianţu rămâne deschis colaborării: „Este posibil să mă întorc oricând la Prima, cine ştie, dar ce vă pot spune sigur este că în acest moment nu mai există nici un contract”, a încheiat acesta. Virgil Ianţul a lucrat în Prima TV de 9 ani, timp în care a prezentat emisiuni ca „, ultima sa emisiune.

A fost şi membru în juriul „Megastar”, unde şi-a pus în valoare cunoştinţele din domeniul muzicii, dobândite înainte de a intra în televiziune.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns