HomeTELEVIZIUNEEmisiuniPRO TV: După ce a colaborat cu Madonna, un fost concurent se întoarce vineri la Românii au talent!

PRO TV: După ce a colaborat cu Madonna, un fost concurent se întoarce vineri la Românii au talent!

Diseară, de la 20:30, în Vinerea Mare, jurații Românii au talent și gazdele show-ului, Smiley și Pavel Bartoș, vor avea parte de o surpriză de proporții: un concurent atipic îi va vizita în timpul mesei de prânz. Andi, Mihaela, Andra și Florin îl vor invita la masă și îl vor provoca să creeze un moment poetic. Dacă va accepta și ce va alege să facă acesta, vom vedea în cea de-a noua ediție a sezonului #7epic, când vom avea parte și de momente uimitoare, perfecte pentru o zi de sărbătoare.

 

După ce a fost cooptat de coregraful Madonnei pentru a lucra cu el și a câștigat două dintre cele mai prestigioase competiții de dans din Statele Unite ale Americii, unul dintre concurenții preferați ai juraților din sezonul cinci Românii au talent va urca mâine seară pe scenă, pentru a fi alături de colegul și prietenul lui. Concurentul va transmite libertate și va crea un moment ca o poezie. Băiatul va aduce pe scenă piruete care vor depăși orice barieră, foarte multă expresivitate, o coregrafie fabuloasă și îi va vrăji pe jurați. ”Ai rupt scena asta în două!!!”, va spune fascinată Andra, iar Andi va completa năucit: ”Eu îți mulțumesc că ai lăsat muzica să pornească înaintea ta, pentru că altfel aș fi avut sentimentul că m-a lovit trenul. Ai venit ca un uragan.”.

 

O concurentă cu o costumație “specială” va urca pe scenă pentru a impresiona juriul cu talentul ei și va reuși să ridice sala în picioare și să primească ropote de aplauze, iar la masa juriului vor avea loc discuții savuroase, inspirate de reprezentația de pe scenă. ”Doamnă, să știți că orice o să se întâmple, îmi aduc aminte de primul meu film indian cu Raj Kapoor. Eram în sală cu o doamnă în brațe… că nu avea bilet.”, va spune Florin zâmbind. ”A fost o călătorie inițiatică, în care până la urmă m-am trezit și eram în poală la Florin Călinescu.”, va continua Mihaela.

 

Un domn bine va veni la Românii au talent. Supărat că un vecin nu-l lasă să repete după ce vine de la școală, vrea să-și cumpere o căsuță unde să își poată exersa talentul în liniște, fără să deranjeze sau să fie deranjat. Concurentul va arăta mâine cine este, ce poate și ce vrea de la jurați. Va urca pe scenă dezinvolt și îi va face o surpriză Andrei, care va fi profund impresionată. Momentul tânărului va crea o emoție uriașă, iar cele două jurate se vor ridica în picioare, fiind vrăjite de număr. ”Asta ne-a recomandat doctorul!”, va declara Andra, aplaudând prestația concurentului. Mihaela, vrăjită de concurent și vizibil emoționată, va spune: ”Când văd câte un copil ca tine, așa de fericită sunt și așa de mândră sunt că sunt româncă și așa de bine îmi face să văd ce frumoasă e țara asta când de uiți în primul rând la copiii ei și la oamenii ei talentați. Eu îți mulțumesc!”.

 

În Vinerea Mare, a noua ediție Românii au talent ne va aduce foarte multă emoție, bucurie, frumusețe, energie și un show magnific, de la ora 20:30.

 

Foto Credit: PRO TV

Serialele PRO TV: Las Fierbinţi, Atletico Textila şi Ai noştri – lider de audienţă pe segmentul comercial

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns