HomeLIFE STYLEDupa ce a cucerit Republica Moldova, Danu Boian vrea sa cucereasca si Romania! (video)

Dupa ce a cucerit Republica Moldova, Danu Boian vrea sa cucereasca si Romania! (video)

Droguri, alcool, fetele sexy si masini de lux in noul clip „Taylor Gang”!

Danu Boian este un artist controversat si de succes din Republica Moldova, Chisinau, unde a reusit sa cucereasca publicul prin stilul sau vestimentar si muzical, acum tanarul artist in varsta de 20 de ani este pregatit sa cucereasca piata muzicala din Romania.

Danu si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca de mic, iar la 15 ani a inceput sa ia ore de canto si dans, dorind sa devina un artist complex. La 17 lanseaza prima piesa si intra in lumea showbiz-ului din RM! La 18 ani participa la cel mai tare si unicul proiect televizat din RM si devine finalist de unde i-a revenit si popularitatea! In 2010, 2011 si 2012 participa la preselectia nationala a Eurovisionlui! Din 2010 locuieste in Viena, unde este student!

Tanarul artist colaboreaza cu cel mai bun prieten si producator din RM Alex Brasovean, el e tatal tuturor hiturilor nationale si internationale semnate de moldoveni. Artistul se declara un mare iubitor de hip hop din copilarie, acum insa creeaza pop, dubstep si dance!

Danu s-a facut remarcat si prin stilul vestimentar, despre care recunoaste ca: „o mare influenta asupra stilului meu a avut-o rapper-ul Lil Wayne, pe care il urmaresc din anul 2005, e o persoana care ma inspira, insa in ultimii ani toate ideile in ceea ce tine de stilul meu imi apartin.”

Recent a lansat o super piesa, „Wake up”, realizata in colaborare cu o alta trupa din Moldova – Apocalipsa. Textul pentru aceasta piesa a fost scris chiar de Danu, este produsa de Alex Brasovean, iar videoclipul a fost regizat de catre Octavian Visterniceanu, cu care in doar cateva saptamani a strans deja peste 140.000 de vizualizari pe Youtube.

Sambata (24 octombrie) Danu a lansat un nou videoclip extravagant, de data aceasta la o piesa de-a lui Wiz Khalifa, „Taylor Gang”, in care intrepretul arata ca si in MD exista SWAG si ca lumea merge inainte pe ritmurile americane, promovand drogurile, alcoolul, fetele sexy si desigur masinile de lux! Aceasta creatie e unica in RM, dar si in Romania, si de aceea e cea mai discutata si mediatizata piesa online in acest moment! In clip este prezent producatorul si prietenul lui Alex Brasovean iar fata super-sexy e Tany Vander – fata care a cantat „Justify Sex” alaturi Dan Balan!

De asemenea, Danu Boian ne promite in viitorul apropiat multe alte surprize, printre care si o super-colaborare cu un cunoscut rapper din Romania, dar pentru a fi la curent cu noutatile despre Danu, va invitam sa fiti cu ochii pe pagina sa de Facebook – https://www.facebook.com/pages/Danu-Boian/157121481014439?ref=ts&fref=ts.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns