HomeLIFE STYLEDupă ce i-a băgat pe turci în gaură, Luis Lazarus pleacă de la Kanal D

După ce i-a băgat pe turci în gaură, Luis Lazarus pleacă de la Kanal D

Justitiarul a renuntat la coraborarea cu postul Kanal D incepand de luna aceasta. Chiar daca nu avea emisiune pe post, Luis Lazarus inca mai lucra pentru turci, insa doar pe acte.  Se pare ca Lazarus nu sufera dupa despartirea de turci, dar cu siguranta Kanal D resimte si acum amenda de 1 miliard pe care emisiunea justitiarului a primit-o asta vara de la CNA.

Desi s-a vehiculat varianta ca a fost dat afara inca din vara, lucrurile stau putin altfel. Conform actului oficial, partile semnatare am decis de comun acord incetarea contractului incheiat intre Kanl D si Luis Lazarus, ca urmare a faptului ca Luis Lazarus este implicat in realizarea unor noi proiecte de televiziune.

Se vechiculeaza zvonul ca, Lazarus ar vrea la Antena 1 !

“Lazarus show”, emisiunea promovata intens in luna iunie de cei de la Kanal D, a adus postului cea mai mare amenda din istoria CNA-ului, mai exact 1 miliard.

Ce spunea Lazarus acum o luna la Cristi Brancu in emisiune !

Asa incat Lazarus nu exclude posibilitatea de a negocia un contract cu o alta televiziune, nominalizand in acest sens postul Antena 1, fara a dori insa a transmite neaparat un mesaj postului Kanal D prin acest anunt, dupa cum i-a marturisit chiar el lui Cristi Brancu.

“Exista posibilitatea sa incepem un alt proiect, mult mai de impact decat “Lazarus Show”, exista si posibilitatea sa incepem “Lazarus Show” pe Kanal D sau la alta televiziune, pe Antena 1 de exemplu. Am mai fost in discutii cu Antena 1 pentru o emisiune saptamanala dar, la acea vreme, cei de la Kanal D mi-au oferit o emisiune zilnica, de luni pana joi. Probabil ca de luni pot sa reincep negocieri cu Antena 1″, a declarat Lazarus.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns