HomeALL MEDIADupă succesul înregistrat „Chefi la cuțite” pregăteşte preselecţiile pentru sezonul 3

După succesul înregistrat „Chefi la cuțite” pregăteşte preselecţiile pentru sezonul 3

CASTING: Cine nu a ajuns încă într-una dintre echipele conduse de chef Scărlătescu, chef Bontea și chef Dumitrescu poate sta liniștit pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon.

Așa se face că pasionații de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce i-a cucerit pe toți românii au acum ocazia să se înscrie și să se pregătească pentru următorul sezon.

 

Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe: Cluj, pe 22 octombrie, Timișoara, pe 30 octombrie, Iași, pe 5 noiembrie, București, pe 12 și 13 noiembrie. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura și ea echipei „Chefi la cuțite” la preselecțiile de la Cluj, Timișoara și București.

 

Foto Credit: Antena 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns