HomeLIFE STYLEE la modă: Cum îşi umflă audienţa posturile de radio !

E la modă: Cum îşi umflă audienţa posturile de radio !

A devenit o moda ca ziarele, radiourile si televiziunile sa se laude cu audiente inventate peste noapte. Exact asta a facut si Europa FM, care, intr-un comunicat remis mai multor redactii, se lauda ca “este liderul absolut de audienta la nivel urban, cu o cotă de piaţă de 15,2 %, având o medie de aproape 1,3 milioane de ascultători unici pe zi”.

Adevarul este insa cu totul altul. EuropaFM ocupa locul 3 in ultimul clasament al radourilor, la nivel urban, dupa Kiss FM si RRA. Mai mult, in comparatie cu anul trecut, in aceeasi perioada, numarul de ascultatori ai Europa FM a scazut cu peste 100 000, ajungand la 1.216.000.

De asemenea, reprezentantii Europa FM se mai lauda si cu faptul ca au cucerit fara drept de apel Bucurestiul, specificand insa ca e vorba doar despre ziua de Duminica. Omit sa spuna totusi ca la nivelul celor 7 zile ale saptamanii , in Bucuresti sunt pe locul 5, in scadere fata de anul trecut cu peste 6000 de ascultatori.

Asadar, dragi PR-isti ai EuropaFM, nu mai trimiteti comunicate umflate . E rusine. Libertatea, Cancan sau Click nu sunt exemple ce trebuie urmate cand vine vorba despre minciuni spuse publicului.

(V.)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Nici nu ma mira k au renuntat asa multi la EFM…la cum repeta muzik in ultima vreme….si cum difuzeaza aceleasi piese enervant…era de asteptat…

Lasă un răspuns