HomeALL MEDIAEchipa Radio Guerrilla vrea să relanseze postul de radio în 3 localităţi – Sibiu, Suceava şi Rădăuţi

Echipa Radio Guerrilla vrea să relanseze postul de radio în 3 localităţi – Sibiu, Suceava şi Rădăuţi

Echipa Radio Guerrilla vrea să relanseze radioul în 3 localităţi – Sibiu, Suceava şi Rădăuţi -, dar postul ar putea emite cu denumirea Eu-Inimă-Radio, întrucât situaţia mărcii Guerrilla este incertă, a declarat Mihai Dobrovolschi, luni, în faţa membrilor Consiliului Naţional al Audiovizualului, scrie MEDIAFAX.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) organizează, începând de luni, un concurs pentru atribuirea unui număr total de 27 de frecvenţe de radio generaliste.

Societatea Dobrolific SRL, care-l are ca asociat unic pe Mihai Dobrovolschi, s-a înscris la concursul organizat de CNA cu două proiecte de posturi de radio generaliste – Radio Guerrilla (pentru care a solicitat frecvenţe la Rădăuţi şi Suceava) şi Eu-Inimă-Radio (pentru care a solicitat frecvenţe la Rădăuţi, Sibiu şi Suceava).

Prezent în faţa CNA la concursul de luni, Mihai Dobrovolschi a spus că propunerea „ciudată” a celor două proiecte de radio – Radio Guerrilla şi Eu-Inimă-Radio – provine „din istoria învolburată a mărcii Guerrilla”.

El a spus că echipa Guerrilla a fost nevoită să apeleze „la un astfel de amestec”, pentru că, în prezent, situaţia mărcii Guerrilla este necunoscută. „Noi am făcut demersuri să vedem cine deţine marca Guerrilla şi nimeni nu poate să ne spună (…) La OSIM este înregistrată pe o firmă care nu mai activează, firma Polifonic (…) Bineînţeles că ne-ar conveni să continuăm pe brandul crescut de noi, respectiv Guerrillla, dar, dacă cineva vine cu dovada că deţine marca Guerrilla, va trebui să refacem proiectul Guerrilla cu alt brand”, a explicat Mihai Dobrovolschi, precizând că decizia de a se prezenta la concursul CNA şi cu proiectul de radio Eu-Inimă-Radio „este un fel de măsură profilactică”.

Dobrovolschi a mai spus că au fost semnale că în spatele societăţii Polifonic, care nu mai activează, dar care deţine încă marca Guerrilla, s-ar afla o societate din Cipru. „Dacă nimeni nu va ataca marca Guerrilla, vrem să o putem folosi, iar, dacă am fi atacaţi, vrem să negociem sau să schimbăm doar brandul întreprinderii nostre jurnalistice şi să vedem ce avem de făcut”, a mai spus Dobrovolschi.

Pe de altă parte, el a precizat că cele două proiecte cu care s-a prezentat la concurs – Radio Guerrilla şi Eu-Inimă Radio – reprezintă o încercare a echipei Guerrilla de a repune în aer şi în FM postul de radio Guerrilla, căruia CNA i-a retras licenţa pe 19 septembrie (din cauză că era operat de o altă societate – SC Expresiv SA – decât deţinătorul oficial al licenţei, Realitatea Media SA, fapt interzis de legislaţia audiovizualului, n.r.)

„Este continuarea echipei Guerrilla de a repune în aer şi în FM acest proiect Guerrilla. Şi Eu-Inimă-Radio este o încercare de a reface proiectul Guerrilla, care a picat din cauza vicisitudinilor politice, economice, penale etc.”, a spus Mihai Dobrovolschi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns