HomeTELEVIZIUNEEmisiuniEditie speciala la Cronica Carcotasilor alaturi de Ramona Badescu!

Editie speciala la Cronica Carcotasilor alaturi de Ramona Badescu!

În această seară (miercuri, 20 noiembrie), la „Cronică” la bellissima Ramona Bădescu îşi ia în primire scaunul de cârcotaş şi se alătură lui Mişu Găinuşă, într-o ediţie molto speciale, semplicemente fantastica, la Prima TV.

La ragazza “Ochio Show” nu a venit singură ci însoţită de “fetiţa” ei, Herra Bădescu, o căţeluşă drăgălaşă în vârstă de 8 ani, care o însoţeşte peste tot pe unde merge.

Printre invitaţii serii se mai numără şi baciul ungurean Gyorgy, venit de la stână să-şi facă prieteni pe Facebook, Nicolae Ceauşescu, care-şi motivează absenţa de la meciul cu Grecia, creatorul de modă Giorgio Armanuel, nelipsita doamna Tănţica, Gogu din Paşcani şi prietena lui Geta din Simeria, sau Radu Banciu, Kaiserul emisiunilor de vorbit de unul singur.

Buna dispoziţie este la ea acasă. Dansurile, muzica şi scenetele ridică divertismentul la cote maxime. Plină de energie, Ramona Bădescu îi ţine isonul cârcotaşului Găinuşă şi încinge atmosfera făcând sfoara chiar pe pupitrul acestuia. La

bellissima dona nu stă departe de microfon şi cântă pentru întreaga audienţă una dintre cele mai recente piese ale sale, “Sarracino”. Urmează apoi un alt moment artistic, în care Ramona şi Mişu intră în pielea celebrilor Al Bano şi Romina Power, într-un duet de zile mari.

Nu vor lipsi din emisiune nici rubricile consacrate. La “Binterviu” îi veţi vedea pe Diana Bart şi Alexandru Constantin, iar la “Top Ruşinică” persoanele publice se fac singure de râs.

Săptămâna aceasta, rockerul Hrubaru îi oferă dreptul la replică lui… Cristi Hrubaru. Dezbrăcatu’ a luat pulsul la petrecerea aniversară Kiss FM şi vă arată cum s-au distrat invitaţii, iar la finalul ediţiei, Dj Sava şi Raluka vă cântă live piesa “Aroma”.

Aşadar nu rataţi “Cronica Cârcotaşilor”, în această seară (miercuri, 20 noiembrie), de la ora 20:30, la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns