Connect with us

Emisiuni

Ei se vor îmbarca pe Vaporul Iubirii, vara aceasta la Antena 1 (galerie foto)

Published

on

 

Din 3 iulie, aventura verii se trăieşte numai la Antena 1. Vaporul Iubirii îşi va purta concurenţii – şapte fete şi şapte băieţi pe Marea Mediterană, în căutarea dragostei. Pe lângă cele şase vedete deja cunoscute de telespectatori, pe Vaporul iubirii s-au îmbarcat şi opt curajoşi, gata să îşi întâlnească iubirea vieţii lor.  Iată mai jos care sunt ei:


Mădălina Secuianu: are 22 de ani, este bucureşteancă, fotomodel şi studentă la Drept. A urcat pe Vaporul Iubirii cu presentimentul că îşi va găsi jumătatea. Ultima relaţie a sfârşit-o atunci când partenerul a pus-o să aleagă între el şi carieră, astfel că Mădalina caută un bărbat care poate accepta dorinţa ei de a deveni un om de televiziune sau o actriţă de succes.

Robert Miu: are 37 de ani şi este antrenor de fotbal. Vaporul Iubirii este pentru el o experienţă de viaţă, în urma căreia va lega cu siguranţă prietenii, însă nădăjduieşte şi să îşi găsească dragostea.  Robert are şi un băieţel în vârstă de trei ani pe care îl iubeşte foarte tare şi căruia îi dedică foarte mult din timpul său. Se consideră un bărbat atrăgător, dar nu se simte un barbat ieşit din comun şi spune că femeile care îl plac sunt la fel de numeroase ca cele care nu îl plac.

Liliana Geanina Neagu: are 23 de ani, a absolvit o facultate din cadrul Politehnicii, dar profesează ca dansatoare şi fotomodel. Vaporul iubirii i se pare „o oportunitate şi un joc plin de necunoscut şi mister”, motiv pentru care a decis să participe. Cum viaţa sentimentală nu este tocmai roz, Liliana speră ca pe vapor să îşi găsească partenerul, despre care spune că trebuie să îi fie aproape, să aibă grijă de ea şi să îi ofere stabilitate.

Denis Aurelian Căciulă: are 24 de ani, este din Galaţi şi este…stripper! Îi place foarte mult să călătoarească şi să experimenteze, dar mai ales îşi doreşte să-si găsească “oglinda feminină”. Deşi iubitele lui de până acum s-au cam temut de profesia lui, Denis consideră că grijile sunt exagerate pentru că el ştie să demonstreze că deşi îşi face meseria cu pasiune şi dedicare, aceasta nu are nimic de-a face cu viaţa lui privată.

Ana Maria Veronica Ciupilă: are 25 de ani şi se pregăteşte pentru o carieră în televiziune. Cea mai lungă relaţie a ei a fost de un an şi jumătate şi s-a terminat pentru că relaţia s-a transformat în prietenie. Vede în Vaporul Iubirii o oportunitate în a-şi întâlni jumătatea.

Constantin Opriş: Are 24 de ani şi este convins că anul acesta se va căsători, deşi nu este implicat într-o relaţie. Vaporul iubirii este ocazia perfectă să îşi întâlnească viitoarea soţie, iar lupta pentru ea, împotriva celorlalţi concurenţi, o adevărată provocare. Este o fire spontană,  romantică, glumeaţă , sensibilă, perseverentă, plină de viaţă şi tot timpul punctuală.

Alexandra Ioan: are 29 de ani şi vrea să îşi găsească jumătatea cu orice preţ, mai ales că are, spune ea, o vârstă la care căsătoria este următorul pas în viaţă. Bărbatul ideal, în viziunea Alexandrei, ar trebui să aibă în sânge globule albe, globule roşii şi globule “Alexandra”! Este autodidactă, îi plac foarte mult limbile străine, încercând momentan să înveţe a şasea limbă, şi anume arabă, deoarece de un an de zile lucrează la o companie în Qatar.

Adrian Haita: are, asemeni, Alexandrei, 29 de ani şi este din Azuga. Îi plac excursiile şi este organizator de excursii montane, de aceea, ceea ce l-a atras la acest proiect a fost tocmai aventura. Nu este într-un punct al vieţii în care să-şi dorească mai mult decât orice să se “aşeze la casa lui”, dar îşi doreşte sa aibă lângă el o femeie care să-l facă fericit şi cu care să construiască o relaţie de durată.

Vaporul iubirii îşi va purta concurenţii – şapte fete şi şapte băieţi dornici să-şi găsească jumătatea, într-o croazieră tumultoasă pe Marea Mediterană. Alături de ei, telespectatorii se vor putea bucura de peisaje exotice, locaţii luxuriante, petreceri tematice la bordul vasului, dar si provocări inedite. În lunga lor călătorie, concurenţii vor marca pe hartă Marsilia, Genova, Tunisia, Malta, Sicilia sau Corfu.

Cei 14 concurenţi, printre care şase vedete: Rose Marie Florescu, Daniela Crudu, Adelina Pestriţu, Fizz, Kamara şi Doru Isăroiu, vor trece de-a lungul show-ului prin mai multe „teste” ce vizează deopotrivă calităţile şi defectele fiecăruia precum şi relaţia care se va înfiripa între ei. Miza nu este deloc de neglijat: cuplul câştigător va primi o croazieră de lux în valoare de 5000 de euro, iar dacă noul cuplu format decide să se căsătorească pe vas, la finalul emisiunii, premiul devine şi mai tentant: la croaziera de lux se adaugă 5000 de euro cash.

Reality-show-ul este compus din două părţi, formate din două croaziere succesive. La finalul fiecărei ediţii din prima parte, prin votul deschis al concurenţilor, o fată şi un băiat vor trebui să părăsească vasul şi concursul, pentru ca în final să poată fi ales cel mai solid cuplu.

Gazda emisiunii va fi Pepe, cel care va avea rolul de a le prezenta telespectatorilor aventura în care vor porni cei paisprezece, dar şi de a le lansa concurenţilor provocările.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Horia Brenciu, despre următorul câștigător ”X Factor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Horia Brenciu, juratul care a reușit până acum să câștige de două ori X Factor” alături de discipolii săi Jeremy Ragsdale și Adina Răducanu, încearcă deja să facă portretul robot al următorului artist care va pleca acasă cu marele premiu. 

La fiecare început de sezon, fiecare dintre cei patru jurați încearcă să își facă o strategie și caută potențialul în fiecare concurent care urcă pe scenă la audiții. Aceștia speră să găsească în fiecare o calitate pe care să o poată șlefui, asemeni unui diamant, pentru a putea străluci cu adevărat în etapele finale ”X Factor”. Horia Brenciu este de părere că un lucru este însă esențial pentru oricine își dorește marele premiu: ”Ca să câștigi X Factor, trebuie să iubești publicul, iar el să îți dea înapoi iubirea”. În plus, juratul consideră că foștii concurenți și câștigători precum Florin Ristei, Olga Verbiţchi sau Jeremy Ragsdale au stabilit anumite standarde. ”Noi mergem într-o expediție de jumătate de an, nu pot lua alături de mine pe cineva temător, îmi trebuie cutezanță!”, a adăugat Horia Brenciu.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Gianina Corondan revine in televiziune, la Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Gianina Corondan va intra în culisele “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului care începe, din 8 septembrie, la Antena 1, și le va arăta telespectatorilor ce se ascunde în spatele fiecărei transformări pe care o vor realiza Connect-R, Alexandra Velniciuc, Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, și Jean de la Craiova.

De ceva vreme, am pornit într-o călătorie incredibil de interesantă în lumea oamenilor care muncesc cu spor. Fac Vizite de lucru în fabrici, ONG-uri etc. Și iată că am fost invitată să fac o Vizită de lucru și în fabrica “Te cunosc de undeva!”, fapt care m-a bucurat foarte tare, căci voi vedea cum se transformă artiștii cunoscuți în alți artiști cunoscuți, dar și ce ar trebui eu să fac în cazul în care aș vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar și curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiții, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor, spune Gianina, entuziasmată.

După antrenamentele la care a luat deja parte, Gianina și-a făcut o primă impresie despre concurenții acestui sezon. “Ei spun că sunt emoționați și că le e foarte greu, dar eu îi văd foarte relaxați. A, și mănâncă pe sistem nervos”, mai spune ea, amuzată.

Ce va surprinde Gianina Corondan în culisele show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 8 septembrie, în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Octavian Strunilă, dezvăluiri inedite din Madagascar, la Ultimul Trib

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Octavian Strunilă se află la peste 7.000 de kilometri distanță de România, în Madagascar, acolo unde au loc filmările pentru ”Ultimul Trib”, show ce va fi difuzat de Antena 1 în aceastã toamnã.

Deși prin natura show-ului, concurenții sunt cei care vor fi supuși unor încercări grele, nici pentru prezentatorul emisiunii lucrurile nu par să fie prea simple: ”E foarte frumos în Madagascar, dar sunt tot felul de vietăți ciudate, nu știi ce zboară în jurul tău, nu știi ce gândaci, șopârle găsești noaptea în cameră. Şi nu glumesc, mici șopârle foarte prietenoase găsesc în fiecare seară în camerã, ori pe pereți, ori când dau cearşaful la o parte. Câte o mică prietenă șopârlițã, povesteşte amuzat prezentatorul show-ului.

Cei care s-au înscris în această aventură exotică au trecut prin schimbări bruște, căci climatul, șocul cultural, condițiile dificile și jocurile extrem de solicitante sunt doar o parte dintre cãrora  concurenții au fost nevoiți să le facă față încă din prima zi: ”Unii dintre ei dorm pe o plajă pustie, alții dorm într-un sat alături de localnici, iar satul respectiv nu are nici măcar curent electric”, mărturisește prezentatorul show-ului. Cu toate acestea, se pare că dorința de a învinge este mai mare ca orice impediment, iar concurenții își găsesc resurse necesare să continue această experiență exotică: ”Străinii care sunt alături de noi, echipa ce ne ajută cu montarea jocurilor, formată din oameni care vin din toată lumea- Belgia, Columbia, Brazilia, Argentina, a fost foarte mirată. Chiar ei au spus că nu au mai văzut până acum concurenți atât de descurcăreți, în toate țările în care au filmat acest format.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending