Connect with us

Emisiuni

Ei se vor îmbarca pe Vaporul Iubirii, vara aceasta la Antena 1 (galerie foto)

Published

on

 

Din 3 iulie, aventura verii se trăieşte numai la Antena 1. Vaporul Iubirii îşi va purta concurenţii – şapte fete şi şapte băieţi pe Marea Mediterană, în căutarea dragostei. Pe lângă cele şase vedete deja cunoscute de telespectatori, pe Vaporul iubirii s-au îmbarcat şi opt curajoşi, gata să îşi întâlnească iubirea vieţii lor.  Iată mai jos care sunt ei:


Mădălina Secuianu: are 22 de ani, este bucureşteancă, fotomodel şi studentă la Drept. A urcat pe Vaporul Iubirii cu presentimentul că îşi va găsi jumătatea. Ultima relaţie a sfârşit-o atunci când partenerul a pus-o să aleagă între el şi carieră, astfel că Mădalina caută un bărbat care poate accepta dorinţa ei de a deveni un om de televiziune sau o actriţă de succes.

Robert Miu: are 37 de ani şi este antrenor de fotbal. Vaporul Iubirii este pentru el o experienţă de viaţă, în urma căreia va lega cu siguranţă prietenii, însă nădăjduieşte şi să îşi găsească dragostea.  Robert are şi un băieţel în vârstă de trei ani pe care îl iubeşte foarte tare şi căruia îi dedică foarte mult din timpul său. Se consideră un bărbat atrăgător, dar nu se simte un barbat ieşit din comun şi spune că femeile care îl plac sunt la fel de numeroase ca cele care nu îl plac.

Liliana Geanina Neagu: are 23 de ani, a absolvit o facultate din cadrul Politehnicii, dar profesează ca dansatoare şi fotomodel. Vaporul iubirii i se pare „o oportunitate şi un joc plin de necunoscut şi mister”, motiv pentru care a decis să participe. Cum viaţa sentimentală nu este tocmai roz, Liliana speră ca pe vapor să îşi găsească partenerul, despre care spune că trebuie să îi fie aproape, să aibă grijă de ea şi să îi ofere stabilitate.

Denis Aurelian Căciulă: are 24 de ani, este din Galaţi şi este…stripper! Îi place foarte mult să călătoarească şi să experimenteze, dar mai ales îşi doreşte să-si găsească “oglinda feminină”. Deşi iubitele lui de până acum s-au cam temut de profesia lui, Denis consideră că grijile sunt exagerate pentru că el ştie să demonstreze că deşi îşi face meseria cu pasiune şi dedicare, aceasta nu are nimic de-a face cu viaţa lui privată.

Ana Maria Veronica Ciupilă: are 25 de ani şi se pregăteşte pentru o carieră în televiziune. Cea mai lungă relaţie a ei a fost de un an şi jumătate şi s-a terminat pentru că relaţia s-a transformat în prietenie. Vede în Vaporul Iubirii o oportunitate în a-şi întâlni jumătatea.

Constantin Opriş: Are 24 de ani şi este convins că anul acesta se va căsători, deşi nu este implicat într-o relaţie. Vaporul iubirii este ocazia perfectă să îşi întâlnească viitoarea soţie, iar lupta pentru ea, împotriva celorlalţi concurenţi, o adevărată provocare. Este o fire spontană,  romantică, glumeaţă , sensibilă, perseverentă, plină de viaţă şi tot timpul punctuală.

Alexandra Ioan: are 29 de ani şi vrea să îşi găsească jumătatea cu orice preţ, mai ales că are, spune ea, o vârstă la care căsătoria este următorul pas în viaţă. Bărbatul ideal, în viziunea Alexandrei, ar trebui să aibă în sânge globule albe, globule roşii şi globule “Alexandra”! Este autodidactă, îi plac foarte mult limbile străine, încercând momentan să înveţe a şasea limbă, şi anume arabă, deoarece de un an de zile lucrează la o companie în Qatar.

Adrian Haita: are, asemeni, Alexandrei, 29 de ani şi este din Azuga. Îi plac excursiile şi este organizator de excursii montane, de aceea, ceea ce l-a atras la acest proiect a fost tocmai aventura. Nu este într-un punct al vieţii în care să-şi dorească mai mult decât orice să se “aşeze la casa lui”, dar îşi doreşte sa aibă lângă el o femeie care să-l facă fericit şi cu care să construiască o relaţie de durată.

Vaporul iubirii îşi va purta concurenţii – şapte fete şi şapte băieţi dornici să-şi găsească jumătatea, într-o croazieră tumultoasă pe Marea Mediterană. Alături de ei, telespectatorii se vor putea bucura de peisaje exotice, locaţii luxuriante, petreceri tematice la bordul vasului, dar si provocări inedite. În lunga lor călătorie, concurenţii vor marca pe hartă Marsilia, Genova, Tunisia, Malta, Sicilia sau Corfu.

Cei 14 concurenţi, printre care şase vedete: Rose Marie Florescu, Daniela Crudu, Adelina Pestriţu, Fizz, Kamara şi Doru Isăroiu, vor trece de-a lungul show-ului prin mai multe „teste” ce vizează deopotrivă calităţile şi defectele fiecăruia precum şi relaţia care se va înfiripa între ei. Miza nu este deloc de neglijat: cuplul câştigător va primi o croazieră de lux în valoare de 5000 de euro, iar dacă noul cuplu format decide să se căsătorească pe vas, la finalul emisiunii, premiul devine şi mai tentant: la croaziera de lux se adaugă 5000 de euro cash.

Reality-show-ul este compus din două părţi, formate din două croaziere succesive. La finalul fiecărei ediţii din prima parte, prin votul deschis al concurenţilor, o fată şi un băiat vor trebui să părăsească vasul şi concursul, pentru ca în final să poată fi ales cel mai solid cuplu.

Gazda emisiunii va fi Pepe, cel care va avea rolul de a le prezenta telespectatorilor aventura în care vor porni cei paisprezece, dar şi de a le lansa concurenţilor provocările.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Reguli noi pentru jurați, în cel de-al șaselea sezon Chefi la cuțite

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Un nou sezon al celei mai iubite emisiuni culinare ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, pe Antena 1, începe cu noi reguli de luptă pentru cei trei jurați. Până în acest moment, perioada jurizărilor pe nevăzute era pentru chefi un prilej de a se bucura de o atmosferă relaxată, care se risipea încă din prima confruntare pe echipe, după cum chiar ei au mărturisit.

Cu toate acestea, sezonul cu numărul 6 impune o luptă între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu încă din perioada de audiții, o luptă a cărei mize poate cântări foarte mult în battle-uri.
Astfel, ca noutate absolutã, în noul sezon al emisiunii cei trei chefi se vor duela în începutul fiecărei zi de audiții, în cele mai delicioase preparate, pentru a primi o serie de avantaje. Cele 12 amulete ce așteaptă să fie adjudecate, le vor fi de folos în confruntările pe echipe, căci atuurile sunt printre cele mai diferite: de la a-și folosi mâinile 5 minute pe parcursul unei probe, la a bloca concurenți din echipele adverse pentru o perioadă determinată de timp.

Mecanismul este unul simplu. Pentru a obține amuletele, jurații vor găti contracronometru în fiecare ediție de jurizări pe nevăzute. Gina Pistol le va dezvălui la începutul probei miza amuletei puse la bătaie în ziua respectivă, ca mai apoi chefii să fie nevoiți să-și lase amprenta culinară pe un preparat, respectând o temă impusă. Ulterior, trioul va trece, la rândul lui, prin emoțiile unui verdict ”la cuțite”, căci de fiecare dată vor fi jurizați de către un chef cu renume în sfera gastronomică.

Așadar, fiecare ediție de jurizări pe nevăzute va începe cu o luptă pe cinste între Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, ce se vor duela pentru a obține un număr cât mai mare de amulete. Aceste avantaje pot fi folosite de fiecare chef în confruntările pe echipe, conform strategiilor, însă nu mai sunt valabile în semifinală și finală. În momentul în care vor ajunge în bucătăria ”Chefi la cuțite” alături de cele trei echipe alese, chefii vor avea posibilitatea de a-și utiliza amuletele în orice moment, pe parcursul unei probe din battle, sau chiar și după ea. Ba chiar mai mult, ei pot utiliza și mai multe avantaje în aceeași confruntare, dacă își doresc acest lucru.

Atmosfera tensionată dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, ce pare să fi dominat fostul sezon, s-a domolit, însă noile reguli din bucătăria ”Chefi la cuțite” par să întețească spiritul de luptă încă de la începutul show-ului. Cum se vor descurca cei trei jurați la gătit, dar și pentru ce avantaje vor lupta aceștia, telespectatorii Antena 1 vor vedea din 29 și 30 octombrie, de la ora 20:00, într-un nou sezon la cuțite al celui mai spectaculos cooking show.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Carla’s Dreams interpreteazã la “X Factor” cântece pe care le cânta la grãdiniţã

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a opta ediţie de audiţii “X Factor” le va aduce marţea aceasta, de la 20:00, telespectatorilor Antenei 1 un moment cu totul şi cu totul nemaivãzut. Provocaţi de mãrturisirea unei tinere concurente, care le-a spus cã ea cântã încã de la grãdiniţã, juraţii s-au întrecut în mãrturisiri legate de aceastã perioadã din vieţilor lor.

În momentul în care Delia şi-a amintit imediat de cântecul “Sunt o fatã frumuşicã”, pe care şi concurenta din faţa lor îl ştia de la grãdiniţã, Carla’s Dreams a concluzionat imediat: “Aţi copilãrit în alte grãdiniţe, la noi era despre patriotism, despre moarte!”. Ba mai mult, juratul nu s-a oprit aici şi a şi fredonat douã strofe din cântecul “Când a fost sã moarã Ştefan”, pe care acesta îl cânta la grãdiniţã, spre deliciul tuturor celor prezenţi în salã. “Nu ştiu unde ai fãcut tu grãdiniţa, dar la noi nu se cânta aşa ceva!”, a intervenit imediat şi Ştefan Bãnicã. Întregul moment va putea fi urmãrit marţea aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Bursucu, in locul lui Giani Kirita in show-ul „Vulturii de noapte”

Published

on

 

Odata cu plecarea lui Giani Kirita in Republica Dominicana, acolo unde isi va exercita sarcinile de antrenor al Echipei Faimosilor de la „Exatlon”, formula prezentatorilor show-ului „Vulturii de noapte” se va schimba; celor doi vulturi, Victor Slav si Catalin Cazacu li se va alatura Bursucu, cel care va prelua „atributiile de vultur” ale lui Giani Kirita.

In editia difuzata aseara a late night show-ului „Vulturii de noapte”, stafeta a fost predata lui Bursucu, odata cu sfaturile fostului fotbalist al clubului Dinamo. Bursucu i-a transmis un mesaj emotionant lui Giani Kirita, incurajandu-l pe acesta, in proiectul „Exatlon”.

„Eu nu iti voi lua locul in emisiune, pentru ca unul este Giani Kirita. Stiu cat de mult ti-ai dorit sa te reintorci in Republica Dominicana, la Exatlon, si iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa fiu aici, cat timp tu vei fi plecat acolo”, i-a transmis Bursucu lui Giani Kirita.

La finalul editiei de aseara, Catalin Cazacu a anuntat o alta surpriza pentru telespectatori; cei care doresc sa ia parte la acest show grandios, sa faca parte din publicul emisiunii, in platou, sunt rugati sa se inscrie la vulturiidenoapte@kanald.ro

Nu ratati cel mai incendiar show al noptii, „Vulturii de noapte”, difuzat in fiecare vineri, de la 23:15, numai la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending