HomeLIFE STYLEEla Prodan vine la Divertis – Land of jokes, din 4 octombrie la Pro Tv

Ela Prodan vine la Divertis – Land of jokes, din 4 octombrie la Pro Tv

Din aceasta toamna Ela Prodan a primit viza pentru cea mai vesela tara din regatul Pro Tv: din 4 octombrie, in fiecare duminica seara, alaturi de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Catalin Mireuta, Cristian Gretcu, Doru Parcalabu, Ioan Gyuri Pascu si alti actori, Ela va aduce pe micul ecran personaje feminine pline de umor in show-ul „Divertis – Land of Jokes”.

”Pentru mine este extraordinar tot ce se intampla”, marturiseste Ela.”M-am bucurat foarte mult cand am primit vestea ca, dupa mai multe probe, am fost acceptata sa joc alaturi de cei din Divertis. Este o mare onoare pentru mine. Simt ca am intrat intr-o alta etapa, in care voi avea ocazia sa arat ca pot aduce la lumina personaje cat mai variate”, recunoaste ea.

Despre ce personaje este vorba? ”Multe si foarte diferite intre ele”, dezvaluie Ela. Cunoscuta telespectatorilor Pro Tv din serialele de comedie ”Arestat la domiciliu” şi ”Anticamera”, Ela se pregateste acum pentru multe personaje care vor starni hohote de ras. ”Vor fi personaje de pe scena politica si nu numai, de la romance pana la unguroaice, de la personaje istorice pana la figuri actuale.

Este un proiect foarte diferit de tot ce am mai facut eu. Daca pana acum am interpretat in diverse producţii Pro Tv cate un singur personaj, care se schimba in functie de situatie, acum pot intra în pielea a doua sau chiar trei personaje într-o singura zi. Ceea ce este extraordinar.”

Şi pentru ca filmarile pentru ”Divertis – Land of Jokes” au inceput, Ela Prodan avut deja ocazia sa ii vada pe Divertisi ”in actiune”. Proaspat sosita în aceasta gasca, Ela povesteste ca a asteptat cu mare nerabdare primele minute de filmare alaturi de actorii pe care i-a urmarit si admirat atatia ani: ”Toti ai mei sunt fani Divertis, asa ca va dati seama ce ”isterie” generala a fost în familia mea cand le-am dat vestea cea mare.

Iar eu sunt foarte mandra ca mi s-a dat sansa de a lucra cu oameni extraordinari, cu actori desavarsiti. Inca de la primele cadre pe care le-am filmat impreuna mi-am dat seama cat de multe am de invatat de la ei, dar si ca renumele de care se bucura este unul meritat pe deplin si castigat in multi ani de munca serioasa”, a incheiat ea.

www.protv.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns